A fiúk és a férfiak miért nem hordanak szandált?
Figyelt kérdés
Én erősen szandálpárti vagyok, szerintem a nyitott lábbelik hatékonyabbak a nyári kánikulában . De azt veszem észre, hogy a férfiak alig, vagy csak elenyésző mértékben hordanak szandált, míg a nőknél ez annyira nem figyelhető meg. Kérdem én: miért alakult ez így, hogy mindenki zárt sportcipőt hord?
Figyelem: A kérdés nem provokáció!
júl. 17. 20:39
21/23 A kérdező kommentje:
Énekesnő, akinek Fenyő Miklós indította el a karrierjét. Mélyigénytelen zenéit csak az elvakult rajongók istenítik.
aug. 9. 14:19
22/23 anonim válasza:
Egész Pontosan Pintácsi Alexandra, művésznevén Szandi kétszeres EMeRTon-díjas magyar énekesnő. Máig ő a legfiatalabb platinalemezes előadó Magyarországon.
23/23 anonim válasza:
21.
Stimmel, de attól még a szandál továbbra sem szandi, ahogy a kötél sem köti, vagy a pedál pedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!