Nyáron, a meleg napokon akik szandált, papucsot hordanak, nem izzad bele/büdösödik bele az ember lába?
Figyelt kérdés
Szoktam hordani nyáron papucsot vagy szandált, és beleizzad, szaga lesz a lábamnak, pedig elvileg a szandál/papucs szellőzős fajta lábbelik..
talán a minőséggel van a baja vagy jobb minőséget kell venni, választani?
Másnak is előfordul?
2023. aug. 27. 14:17
A kérdező szavazást indított:
Férfi/fiú, de igen, szokott beleizzadni, büdösödni benne a szandálban, papucsban a lábam nyáron..
Férfi/fiú, nem szokott izzadni, büdös lenni szandálban vagy papucsban nyáron..
Nő/lány, de igen, szokott beleizzadni, büdösödni benne a szandálban, papucsban a lábam nyáron..
Nő/ lány, nem szokott izzadni, büdös lenni szandálban vagy papucsban nyáron ...
Nem hordok papucsot vagy szandált nyáron...
26 szavazat
1/5 A kérdező kommentje:
Ha hintőport szórok bele? az mennyire lenne hatásos.
Ha tud valaki praktikákat ellen?.. megfogom köszönni előre is...
2023. aug. 27. 14:18
2/5 anonim válasza:
Bőr szandálom van.Soha nem büdös,és nem izzadt a lábam.
3/5 anonim válasza:
Nem jó a cipő, és valamit változtass a lábápolásodban.
Lehet neked is kéne egy lábsófürdö, és az segítene. Kiázik, kitisztul. [link]
4/5 hosszúhajú válasza:
lábhintőpor. persze hogy jó. én mindig teleszórom, erre nem sajnálom a pénzt és az se érdekel ha fehér lesz az egész belseje, nem is büdös soha. ja és ha lehet bőrbelsejűt használj. vagy ragassz bele bőrtalpat.
5/5 anonim válasza:
Sosem büdösödik bele a lábam. A szandál elég szellős ezért nem tudom hogy büdösödhet bele a lábad, ki tudja lehet másokkal is előfordul, de velem ne. A pintőpor az segíthet rajta vagy valami dezodor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!