Melyik a rosszabb? Télen nyári ruhában lenni, vagy nyáron téliben?
Télen nyári ruhákban biztos rosszabb.
Én most tapasztalatból mondom, hogy egy téli összeállítást nagyon nehezen, de lehet hordani akár 30 fokban is.
Télen nyári ruhában.Nekem mindig az jut erről eszembe,amikor a városban járok,s látom,hogy a gyerekek télen rövidnadrágban és pólóban futnak az iskola körül.Én nem szeretek így öltözni télen,még bent a lakásban sem.
Nyáron viszont szeretek olyan ruhákat viselni,ami rétegesebb.Például,amikor már este tíz körül kimegyek az udvarra,már nincs olyan meleg.De a szúnyogok miatt nem lehet pólóban és rövidnadrágban kint lenni.
Lehet hogy télen nyári ruhában gyorsabban meghalhatsz mint nyáron téli ruhában hőgutát kapsz.De talán valamivel mégis jobb télen a nyári opció,mert ott kevesebb ideig szenvedsz amig elveszted az eszméleted.
Nyáron téli ruhában elég sokáig szenvedsz.Akkor inkább haljak meg gyorsabban xd
Nehéz kérdés. Nem szeretem a meleget. Amiatt többet szenvedek, hogy nyáron ha nem lenne rajtam ruha, akkor is megsülnék. Szóval életemben többször szenvedtem attól, hogy úgy érzem megsülök. Nyári meleg napokon folyamatosan ezt érzem.
Hideget jobban bírom, de 2x volt olyan amikor igazán nagyon fáztam életemben. Akkor azt mondtam magamnak, hogyha ennek vége lesz, sohasem fogok a meleg miatt panaszkodni. Nem volt jó érzés, de tudtam ellene mit tenni (járkáltam). Viszont egyszer kocsiba is bezártak, tűző nyári napon (felnőttként). Pár perc volt, de nem tudtam semmit se csinálni, azon kívül, hogy próbáltam nem pánikolni. Egyszerűen nem volt megoldás, amit tudtam volna csinálni, hogy csökkentsem a meleget. Úgy tudom elképzelni, hogy forró nyári napon, téli ruha hasonló érzés lehetne.
Szerintem télen jobban kibírnám nyári ruhában. (Főleg, hogy nem is olyan hidegek már a telek.) Télen most is, ha valamire csak rövid időre megyek, simán egy pólóban csinálom. Nyáron a lakást nem akarnám elhagyni kabátban. De lehet közben rosszul becsülöm meg és hidegben hamarabb megfagynék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!