Egyre rosszabb anyagokból kezdik gyártani a ruhákat?
Miért, mi lenne az "olcsó" szerinted? 7-8 ezer forint egy pulcsiért irreálisan kevés. Nézd meg, mennyibe kerülnek a normális minőségű textilek, és mennyi az órabére egy varrónőnek.
#3 ja, munkavédelmi, persze...ezt minden ilyen kérdésnél oda kell írnod egyébként, megfigyeltem :D
Nem fogok munkavédelmi boltban pólót venni, mert nem egy 0 szabás, 0 divat valamit akarok venni, hanem ami ki is néz valahogy. Lehet, hogy 25 évig bírja, de attól még úgy néz ki, mint egy hányás.
Nem én írtam a 3-as választ, de amúgy meglepődnél, nem minden munkavédelmi ruha néz ki "úgy, mint egy hányás".
7: igen, a napi bére kb 2 dollár a bangladesi meg indiai varrónőknek, mert jóformán az összes ruhát ott készítik, így a munkadíjat kihagyhatjuk szerintem.
Mennyi lenne akkor a reális egy moslék szar minőségű ruháért? 10ezer?:D
Megértem, hogy egy minősgi darab 15ezer pl, de egy olyanért, amitől kb a felmosórongy minőségibb érzetet biztosít had ne fizessenek már az emberek 7-8ezreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!