Milyen a Mango-ruhák minősége pl. a Zara-termékekhez képest? Jobb/rosszabb/hasonló? Árfekvésben drágábbnak tűnik a Zaránál.
Figyelt kérdés
2018. dec. 8. 17:16
1/4 anonim válasza:
Nekem nincs Zara ruhám, de a Mango ruháim minősége hibátlan. Sehol egy cérna szakadás, az anyaguk puha, nem bolyhosodik.
2/4 anonim válasza:
Nekem van mind a kettő. A Mango kicsit jobb, de sok ruhám van onnan, és ki lehet fogni ócskákat is.
Különben teljes áron egyáltalán nem éri meg, annyiért iszonyat drága, a leárazásokkor rájuk marad, meg csomószor van 30%-os kedvezmény, úgy már majdnem megéri.
3/4 anonim válasza:
Mango jobb minőségú. Szerintem a Zara minősége az elmúlt 3-4 évben nagyon sokat romlott.
4/4 anonim válasza:
A Mango ruhák sztem is jobb minőségűek, de drágábbak is mint a Zara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!