Mit gondoltok az alábbi magyar márkákról? Budmil, Mayo Chix, Amnesia, Devergo? Jobbak vagy rosszabbak mint pl. a H&M, Mango, Zara?
Szegény Budmil, a '90-es években valóban nagy durranás volt egy hazai sportmárka az Adidas ellenében, de azóta nagyon eljárt felette az idő, nem csodálkoznék, ha hamarosan bejelentenék a csődjét.
A Mayo Chixet és az Amnesiat nem tudom kommentálni, de a Devergo tök átlag farmergyártó cég. Nem nagyon kínai, de azért nem is hiper-csúcs minőség, kb. a Levi's és a GAP közé lőném be. Nem fakadnék sírva attól, ha holnaptól csak Devergo nadrágot hordhatnék életem végéig, de mondjuk az ilyen feliratos pólók meg táskák nem az én világom. A fast fashion göncöktől minőségben fényévekre van, marketingben meg nyilván mögötte.
Mayo chix számomra nagy csalódás, pulóverek hamar szétszakadtak, nagyon gyorsan kifakultak a pólók színei is, szóval amit gyakran hordtam hamar megadta magát.:) A bakancs egész jó, amit még télen vettem.
Devergo elég átlagos, kínaihoz közeli minőség, pláne miután vettem egy trikót és kb ujjal le tudtam dörzsölni a gumibogyókat róla, hozzá teszem mindegyik hasonló fazonnàl ez történt. Azonban a csizmák es cipők szintén jók itt is.
A H&M márkával kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy sose volt gondom velük, a minőség megfelelő, évekig kibírta mindegyik ruhám amit ott vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!