Mi a divatos öltözködés egy fiatalabb férfi számára mostanában?
Magamból kiindulva, ezeket javaslom:
-Cipők: Menj el egy Nike bolta és vegyél magadnak egy hófehér Nike Air Force 1 cipőt. Ezt felveheted egy farmerhez meg egy elegánsabb ruhához.(öltönyhőz azért ne, ahhoz inkább egy barna bőr cipőt és barna bőr övet vegyél fel)
-Nadrágok: Ha a rövid nadrágot nem szereted, akkor vegyél egy sípcsontig érő halász gagyát.
Hűvösebb időkre pedig csak egy full fekete farmernadrágot vegyél fel, más nagyon nem is szükséges
-Pólók: H&M márkájú fehér és fekete pólók. Ide se kell több
-Ingek: Fehér, fekete, világoskék, vörös, szürke vagy bármilyen ing. Az én elegáns stílusom miatt gyakran hordók ingeket, alkalomtól független. Próbáld ki te is! Menj el egy öltöny szalonba, ott segíteni fognak.
-Dzsekik: Vegyél magadnak C&A márkájú bőr dzsekit. Nagyon jól néz ki és melegen tart
-Napszemüvegek, kiegészítők és fejfedők: Ilyeneket nem szoktam hordani, szerintem nincs rájuk szükség :)
Remélem még figyeled a válaszokat és tetszettek a javaslataim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!