Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a divatos öltözködés egy...

Mi a divatos öltözködés egy fiatalabb férfi számára mostanában?

Figyelt kérdés
Annyi hogy nem szeretem a rövidnadrágot.

júl. 13. 09:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 Ilyenből alig van, pláne a férfiaknál. Néhány celeb,sztár mutat egyedi, progresszív stílust,de a többség konzervatív outfitet preferálja. Még van egy nagy proli réteg,aki igénytelen ruházkodásra van ráálva.
júl. 13. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Például a Nike Dunk reneszánszát éli. Jól variálható, mivel többféle gatyával is jól működik. És nem, most nem a minőségéről beszélek...
júl. 19. 21:40
 13/14 anonim válasza:
akkor leszel a legmenőbb, ha olyan darabokat hordasz, amilyeneket csak szeretnél. nem kell foglalkozni azzal, hogy éppen mi a divat, másnak mi tetszik, stb...csak hordd, amit akarsz!:) hozd ki a legtöbbet a saját "stílusodból"! ha pedig pont nem érdekel az egész, csak hordj egyszerű darabokat és kész.
júl. 31. 17:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Magamból kiindulva, ezeket javaslom:

-Cipők: Menj el egy Nike bolta és vegyél magadnak egy hófehér Nike Air Force 1 cipőt. Ezt felveheted egy farmerhez meg egy elegánsabb ruhához.(öltönyhőz azért ne, ahhoz inkább egy barna bőr cipőt és barna bőr övet vegyél fel)

-Nadrágok: Ha a rövid nadrágot nem szereted, akkor vegyél egy sípcsontig érő halász gagyát.

Hűvösebb időkre pedig csak egy full fekete farmernadrágot vegyél fel, más nagyon nem is szükséges

-Pólók: H&M márkájú fehér és fekete pólók. Ide se kell több

-Ingek: Fehér, fekete, világoskék, vörös, szürke vagy bármilyen ing. Az én elegáns stílusom miatt gyakran hordók ingeket, alkalomtól független. Próbáld ki te is! Menj el egy öltöny szalonba, ott segíteni fognak.

-Dzsekik: Vegyél magadnak C&A márkájú bőr dzsekit. Nagyon jól néz ki és melegen tart

-Napszemüvegek, kiegészítők és fejfedők: Ilyeneket nem szoktam hordani, szerintem nincs rájuk szükség :)

Remélem még figyeled a válaszokat és tetszettek a javaslataim

aug. 1. 04:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!