Mi a divatos öltözködés egy fiatalabb férfi számára mostanában?
Ugye azt tudod, hogy a divat és a konszolidált stílus egymással nem összeférhető?
Milyen alkalomra, az sem mindegy, ugye...
Hát szerintem nálunk srácoknál nem nagyon van divat, sima póló sima rövidnadrág. (amik mindent takarnak)
lányoknál például most nagy divatba jött a hasvillantós póló. stb, náluk sok van.
Egy fiúnak csak azt tudnám javasolni hogy, egyszerűen nézzen ki jól az outfitje. ne öltözz túl gyerekesen, papásan, öltözz igényesen.
Hétköznapra, napi viseletre gondolok.
Mi az a papás illetve gyerekes öltözett?
Gyerekes: sima egyszínű ruhák, melegítő
Papás: ing, kötött pulóver, öv, betűrt póló
Szerintem az a gyerekes amikor teli van az alsó/felső mindenféle igénytelen mesefigurás mintákkal stb. A papás pedig nem tudom, felejtsd el, van az amikor valaki annyira sz*rul öltözik hogy csak ez a szó jutott róla eszembe :D
De tudod mit? Mindenki öltözzön úgy ahogy szeretne. :)
Nekem fontos lenne az igényes divatos öltözködés magammal szemben is .
4-es köszönöm ez elég jó magyarázat, tényleg eza tipikus papa
Manapság az internet segítségével bárki megtalálhatja a hozzá közel álló outfiteket, ahogy az elegáns öltözéket.
A ffiaknak eleve kevesebb opció van az öltözködés terén, de aki akar és nem félénk újat mutatni,az találhat elegáns, divatos outfitet online.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!