Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kiöltözve kibírni a meleget?

Kiöltözve kibírni a meleget?

Figyelt kérdés

Fontos meetingre utazok ma 200km-re.

Én buta, mondom fontos meeting, akkor kiöltözök, felvettem egy fehér blúzt, szürke farmert meg egy vastagabb sarkú bokacsizmaszerű cipőt, mert csak az van magassarkúban.

Már a kocsiban ülök, visznek. Most még kellemes így lenni, de később szerintem meg fogok sülni.

Jobb lett volna mégis pólóban jönni, más sincs kiöltözve.

Vannak praktikák, tanácsaitok, hogy mit csináljak, hogy elviselhető legyen blúzban, így teljesen kiöltözve a meleg egész nap? :/

2024. júl. 9. 05:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Érdekes, engem a blúz jobban zavar, mint a nadrág és a cipő, de az irodában jó, van légkondi, valóban. ^^
2024. júl. 9. 12:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj a blúzzal?
2024. júl. 9. 17:28
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretem.
2024. júl. 9. 17:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha többször viseled majd megszereted :)
2024. júl. 9. 17:44
 15/20 A kérdező kommentje:

Túléltem, már kényelmesben vagyok. :)

Miért hordanék többet blúzt, mint kéne?

2024. júl. 9. 19:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Mert én is így voltam mint te :)
2024. júl. 9. 22:17
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Sztem dögös lehetsz. Szívesen meetingelnék veled
2024. júl. 10. 06:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
A meetingen meg biztos hideg van, szerintem inkább a többiek fáztak, te jól csináltad. Bár leizzadva se jó bemenni, szóval nehéz eltalálni, max kell egy plusz blézer csak azt meg rossz vinni addig.
2024. júl. 10. 13:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Bokacsizmát nyáron?

Azért az elég ízlésficamos dolog. Még egy sima sportcipővel is jobban jártál volna, de nehezen hiszem, hogy nincs egy szandálod se.

Mindenesetre az üzleti életben sok múlik a megjelenésen. Aki annyira igénytelen hogy nyáron csizmát vesz fel, az valszeg a munkájában is hasonló igénytelenségeket és hibákat vét. Nálam biztos nagy fekete pont lenne egy meetingen, akár csinos az összkép, akár nem.

aug. 2. 16:46
 20/20 A kérdező kommentje:
#19: Köszönjük a hozzászólást, még jó, hogy senki munkája nem fog soha az életben rajtad múlni. ;)
aug. 2. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!