Van olyan lány köztetek, aki önszántából, mindig kiöltözve jár?
Szeretnék csatlakozni, de először kíváncsi vagyok, ti hogy élitek meg. Mikor és miért döntöttetek így? Hogy viszonyulnak ehhez mások?
25/L
Nem mindig, viszont szeretek elegánsan öltözni, bár ez nem kosztümöt jelent. A szoknyákat imádom, többször vagyok benne, mint nadrágban, ha egy évi átlagot nézünk. Szeretem a testhez simuló térdig érő egyberuhákat.
Jó pár ruhák van, ami Mystic Day márkájú. (magyar elegáns ruhamárka).
Régebben alig lehetett a lábamról levenni a magassarkúakat, már így 33 évesen inkább már a lapos talpúakat preferálom jobban.
Mindig is szerettem így öltözködni.
Nyáron is szoknya, felső.
Depresszió előtt pont ilyen voltam
Azóta több hétig vagyok ugyanabban a pólóban itthon
Köszönöm az eddigi. Válaszokat!
Az egyes kérdésére válaszolva a négyes példáiból, azok például nem kiöltözősek, mert a felsők mindegyiken teljesen hétköznapiak, az alsó, tehát a szövetnaci, magassarkű már az.
Alkalmi egyberuhák, blúzok, blézerek, elegáns felsők, amik nekem a kiöltözést jelentik.
Tehát a formális öltözködés, ami már nem a sportos-elegáns, hanem az elegáns kategória. Ez az, ami nekem kiöltözés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!