Mire gondolsz ha ilyen órát látsz valakin?
Hát aranybarátom ez nem sok embert érdekel!
Tőlem felvetsz eredeti rolexet,akármit,svájcit de akár hamisítványt is,hordhatsz zsebórát,teljesen hidegen hagy.Nem nézek ki belőled többet,mint abból,aki nem hord órát.Max annyit,hogy te vagy az órás pali.
Az karóra máregy elavult,értelmetlen kellék.Talán dísz.
Funkció nélkül.
Tekerd vissza az idő kerekét minimum a 80-90 es évekig.Abban a korban hordtak még órákat és talán az emberek jobban is ismerték az egyes márkákat.
Ma már egy szűk réteg óraimádóról,gyűjtőről tudom elképzelni,hogy összecsapja a kezét egy x márka,sorozatú stb óra láttán.
Hát márpedig az órák a reneszánszukat élik, mármint jellemzően a svájciak. Persze a jóléti társadalmakra igaz leginkább ez, nem ott, ahol az emberek többsége sajna hónapról-hónapra él.
Olyan országokra gondolok, ahol a középosztály nem csúszik egyre lejjebb (vagy szűnik en bloc meg), ahol 2-3000+ eur/usd extra kiadás abszolút nem számít sokat.
Magasról lesz@rom...
Nem az órája vagy az egyéb kommunikációs emblémái alapján szoktam az embereket megítélni.
(Mondom ezt úgy, hogy óragyűjtő, karóra fanatikus vagyok.)
Hidd el nekem, az emberek 99,99%-a olyan szinten nem ért az órákhoz, hogy csak na. Nem az, hogy most az Rolex, vagy nem Rolex... Még azt se tudják megsaccolni, hogy 100 ezer, 1 millió, vagy 15 millióba kerül-e egy óra.
Idehaza meg aztán végképp, ahol a legtöbb ember órás tudása kimerül a plázás boltok óráin mint a Guess, Michael Kors, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, meg ilyenek.
Aki meg ért hozzá, az fel fogja ismerni, hogy mi van a kezeden. Attól, hogy valami Rolexre hajaz (mégegyszer, ez senki agyába nem fog lejátszódni, nem tudják hogy néz ki egy Rolex), attól még lehet egy csomó minden más is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!