Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mire gondolsz ha ilyen órát...

Mire gondolsz ha ilyen órát látsz valakin?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy látsz egy fiatal pasit, aki átlagosan, de jól van öltözve ( jó szabású farmer pólóval meg sportcipő) az órája viszont messzebbről például egy Rolexre hajaz. Ilyenkor elkönyveled, hogy biztos csak hamisítvány, akkor is, ha nem látod mit ír rajta? Ez a kérdés persze csak akkor aktuális, ha szereted és ismered az órákat.

jún. 27. 17:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%
Én se nézem, milyen ruhát túrtál, meg mire kéne hasonlítson a kabát alól vett koppincs órád. Ha gizda vagy, akkor nekem tök mindegy, hogy mire, és az se érdekel, ha volna is mire. Ignorállak, mert mesevilágban vagy, kár vesződni veled. Ha meg jó látásmódú, értelmes, kellemes embernek ismerlek, akkor felőlem lehetsz a legszakadtabb alkesz a környéken, veled leállok oda-vissza sztorizgatni bármikor.
jún. 28. 17:09
 22/29 anonim ***** válasza:
52%

Hát aranybarátom ez nem sok embert érdekel!

Tőlem felvetsz eredeti rolexet,akármit,svájcit de akár hamisítványt is,hordhatsz zsebórát,teljesen hidegen hagy.Nem nézek ki belőled többet,mint abból,aki nem hord órát.Max annyit,hogy te vagy az órás pali.

Az karóra máregy elavult,értelmetlen kellék.Talán dísz.

Funkció nélkül.

Tekerd vissza az idő kerekét minimum a 80-90 es évekig.Abban a korban hordtak még órákat és talán az emberek jobban is ismerték az egyes márkákat.

Ma már egy szűk réteg óraimádóról,gyűjtőről tudom elképzelni,hogy összecsapja a kezét egy x márka,sorozatú stb óra láttán.

jún. 28. 21:52
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
A büdös életben nem tudom megállapítani hogy kinek milyen órája van. Messziről főleg nem és az emberek többségét ugyanúgy nem érdekli mint engem.
jún. 29. 00:30
 24/29 anonim ***** válasza:
27%
2024-ben az nem óra, amin nem tudod megnézni, melyik hív már, mikor tele a kezed.
jún. 29. 08:04
 25/29 anonim ***** válasza:
47%

Hát márpedig az órák a reneszánszukat élik, mármint jellemzően a svájciak. Persze a jóléti társadalmakra igaz leginkább ez, nem ott, ahol az emberek többsége sajna hónapról-hónapra él.

Olyan országokra gondolok, ahol a középosztály nem csúszik egyre lejjebb (vagy szűnik en bloc meg), ahol 2-3000+ eur/usd extra kiadás abszolút nem számít sokat.

jún. 29. 22:30
 26/29 anonim ***** válasza:
15%
Az nem óra, amin nem villan fel, hol kell legyél félóra múlva, nem ébreszt fel lágyan, mire eljönne az első ébresztő, nem elemzi az alvásodat és a fontosabb, viszonylag jól mérhető élettani paramétereidet, nem tesz javaslatokat, nem csippan meg, amikor sport közben kimész az általad optimálisnak jelölt majdnem-kardió tartományodból, stb stb. Tudom, szép volt az is, amikor a harangot hallgatták a faluban, de csak emiatt nem viszel magaddal külön egy falut, hogy tudd, mikor késtél el.
jún. 30. 11:16
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Magasról lesz@rom...

Nem az órája vagy az egyéb kommunikációs emblémái alapján szoktam az embereket megítélni.

(Mondom ezt úgy, hogy óragyűjtő, karóra fanatikus vagyok.)

júl. 1. 11:32
 28/29 anonim ***** válasza:
U.I.: Steinhart Ocean One-t vegyél. Német gyártmány, svájci szerkezet, Rolex stílus.
júl. 1. 11:34
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el nekem, az emberek 99,99%-a olyan szinten nem ért az órákhoz, hogy csak na. Nem az, hogy most az Rolex, vagy nem Rolex... Még azt se tudják megsaccolni, hogy 100 ezer, 1 millió, vagy 15 millióba kerül-e egy óra.

Idehaza meg aztán végképp, ahol a legtöbb ember órás tudása kimerül a plázás boltok óráin mint a Guess, Michael Kors, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, meg ilyenek.

Aki meg ért hozzá, az fel fogja ismerni, hogy mi van a kezeden. Attól, hogy valami Rolexre hajaz (mégegyszer, ez senki agyába nem fog lejátszódni, nem tudják hogy néz ki egy Rolex), attól még lehet egy csomó minden más is.

aug. 27. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!