Mire gondolsz ha ilyen órát látsz valakin?
Errol az orarol arany szinben tudja messzirol mindenki,hogy rolex. A stilusa fazonja miatt. Foleg ha automata. (Folyik a masodpercmutato. ) A submarinerrol nem tudjak. Az olyan mindennapi fazon.
Nezegettem en is,nem olyan messzirol levagos,mint a daydate.
Vateran is van belole. Rajtam mindenki azt hiszi,h eredeti. Egy baratom azt mondta,h nem lehet megkulonboztetni az eredetitol.
Legyen hozza draga igazi szinbor sneakered, jol szabott farmered ,igenyes szabasu alapanyagu polod. Persze kisportolt alakod. En azt gondolom,hogy eredeti az ora ilyenkor.
Ha latom az illeton,hogy szegeny,akkor is azt gondolom,hogy eredeti,max kapta vagy lopta. ;)
Nyugodtan vedd meg a hamisat,ha tetszik.
"Errol az orarol arany szinben tudja messzirol mindenki,hogy rolex."
Én nem tudom.
Őszintén nem érdekel, hogy ki milyen órát visel.
Z generációsként egy kicsit furának is tartom, hogy bárki vesz még egyáltalán. A mai világban már nem is létszükséglet, mert mindenkinek ott a mobilja.
Ha megengedheti magának, és tényleg ez volt az álma, miért ne viselhetné? De nekem soha nem jöttek be a hypebeast férfiak.
Vannak megfizethetőbb, de normális minőségű alternatívák is, amik látványban hasonlóak.
Viszont a hamisítványokat minden esetben gusztustalannak tartom. Egészségre ártalmas anyagokból vannak, a használhatóságuk is minősíthetetlen. Büntetném az ilyen vagyok legyártását, mert csak a környezetet szennyezi.
Én nem gondolok semmit más órájaról, max megnézem de ennyi. szerintem az emberek 99%ának halvány gőz fogalma sincs hogy mennyi lehet az ára. És én is közéjük tartozom.
Szerintem a búvár órák soha nem néznek ki jól.
Lehet csak én vagyok rosszul bekötve, de rohadtul nem szoktam más óráját figyelgetni...
És ami azt illeti, egy mai egy-két százezret érő okosóra előbb keltené fel a figelmemet, mint egy Rolex, vagy hasonló, hiába ér sokkal többet.
Mint írtam nekem eszem ágában sincs hamisítványt hordani, több okból sem, viszont vannak olyan óráim amik kicsit messzebbről megszólalásig hasonlítanak egy-egy Rolex modellre.
Ezért is érdekel, hogy manapság nézi ezt bárki is, hogy kinek milyen órája van, vagy teljesen kihalófélben van ez a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!