Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mire gondolsz ha ilyen órát...

Mire gondolsz ha ilyen órát látsz valakin?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy látsz egy fiatal pasit, aki átlagosan, de jól van öltözve ( jó szabású farmer pólóval meg sportcipő) az órája viszont messzebbről például egy Rolexre hajaz. Ilyenkor elkönyveled, hogy biztos csak hamisítvány, akkor is, ha nem látod mit ír rajta? Ez a kérdés persze csak akkor aktuális, ha szereted és ismered az órákat.

jún. 27. 17:53
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
13%
csá. én még sráckoromban suliban jól öltöztem chino stb és az órákat mindig lehamisítványozták. senki nem vette be hogy eredeti mert nem is voltak azok. azt alaposan meg kell vizsgálni. mert a. ruha is számít. ez hogy sportos cipő meg farmer az tuti gagyi. de ha már egy elegáns öltöny ing akkor hihető az ábra ha még hamisítvány is. legalábbis én arra gondolok
jún. 27. 18:13
 2/29 A kérdező kommentje:
Na jó, de utcán sétálva, vagy intézve a mindennapi tennivalókat senki sem vesz fel elegáns öltönyt, sokan még egy inget sem. A sportos, fémszíjas Rolexek, mint a Submariner meg amúgy is mennek a laza utcai outfittel.
jún. 27. 18:16
 3/29 anonim ***** válasza:
30%
akit nem érdekelnek a márkák annak csak egy pénzkidobás úgy is. mivel nem volt pénzem eredetit venni odaadtam haveroknak ilyen 5000ftos rolex, meg seiko óráimat meg hamis versace cuccokat stb. elkezdtem normálisan öltözködni. Ha már veszek valamit az biztos eredeti. Órákat nem hordok, nem is érdekel. Az amúgy is olyan "egyetemista" "orvostanhallgatóknak" való. attól függetlenül sokan hordanak eredeti dolgokat ha még szar cuccban is van lehet hogy eredeti az óra amúgy. de általában senki sem hiszi el, meg kell vizsgálni.
jún. 27. 18:18
 4/29 anonim ***** válasza:
27%
amúgy senki sem hord izzasztó holmikat. legalábbis én nem most a nyáron fel nem vennék inget. az óra msg szorítja a csuklóm.
jún. 27. 18:19
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne hordj hamis cuccokat szerintem.Én nevetség taárgya voltam. Kinőttem azt az időszakot.
jún. 27. 18:22
 6/29 A kérdező kommentje:
Nem is hordok. Viszont az olyan órákat szeretem amik hasonlítanak nagyobb márkák modelljeire. Ha nekem szabvány búváróráim vannak, akkor nyilván mindenkinek a Submariner fog eszébe jutni. Pedig nem az, de távolabbról nem látszik mit ír rajta.
jún. 27. 18:32
 7/29 anonim ***** válasza:
19%
ha csak nem ciga vagy akkor hamis rolex
jún. 27. 18:55
 8/29 anonim ***** válasza:
16%

Nem érdekel mások véleménye. Arany AP-t, Patekot hordok, mondjuk mellette jellemzően designer ruhákkal, cipőkkel.

Ha valaki azt gondolja, hamis, nem zavar.

jún. 27. 19:48
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem figyelem mások óráit, nem érdekel
jún. 27. 19:50
 10/29 Metionin ***** válasza:
100%
Nem figyelem az órákat és nem tudnám megállapítani, hogy milyen márka vagy hogy eredeti-e. Szóval ott állna meg a tudomány, hogy igen, az illető hord órát.
jún. 27. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!