Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyes lányok, hogy tudnak...

Egyes lányok, hogy tudnak ilyen kirívó öltözetben utcára menni?

Figyelt kérdés

Múltkor állok a buszmegállóban, két lány beáll mellém.

Mindkettő viszonylag alacsony, törékeny alkat.

Az egyik lány ilyen tornadressz féle ruhában volt, tehát gyakorkatilag rátápadt a ruha, a mell rész erősen dekoltált volt.

A másik lánynak vékony alkata ellenére, hatalmas nagy mellei voltak, aránytalanul nagyok voltak a testéhez (szerintem mű, de nem vagyok biztos benne), és egy tapadós nadrághoz egy nagyon rövid top volt rajta, amiből majd kiestek a mellei, szerintem kisebb melltartó volt rajta, mint, ami a valós mérete.

Az ilyen lányok nem félnek, hogy valaki beszól nekik, vagy odamegy hozzájuk?

De már csak megbámulják, az is rohadt kínos.

És ez annyira szembetűnő, hogy bárkinek megakad a szeme rajta.

Hozzá még elég hangosan is beszélgettek, amivel még jobban felhívják a figyelmet magukra.

2024. jún. 25. 10:42
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
24%

Nagyon lengén öltöznek a lányok. és kiemelik az intim helyeiket.

A fiúk el takarják magukat mindenhol normálisan.

2024. jún. 27. 00:06
 22/30 anonim ***** válasza:
53%
Ha nekem egyszer lesz lányom biztosan úgy fogom nevelni hogy ne öltözzön egy ribinek..!
2024. jún. 27. 00:07
 23/30 anonim ***** válasza:
63 leszek, a ruha választás mindig is vita téma volt. És az is lesz. Ízlésről nem lehet vitatkozni, tartja a mondás.
2024. jún. 27. 05:28
 24/30 anonim ***** válasza:
33%

Ízlés, és a mutogatás teljesen más dolog.

Az nem egy stílusos vagy ízlés, hogy kirakom a hasamat az utcán, meg a melleimet.

2024. jún. 27. 07:49
 25/30 anonim válasza:
71%

Ebben a kérdésben nagyon magamra s barátnőmre ismertem. S nem azért mert olyan lányok lennénk…

Egyszerűen szeretjük a divatot a szép ruhadarabokat s ha tisztába vagyunk testünkkel miért ne lennénk büszkék rá persze bizonyos keretek között.

2024. jún. 27. 08:00
 26/30 A kérdező kommentje:

Nem tűntek annak.

Bár olyanról beszélgettek, hogy, mit fognak kapni a pasijuktól, érezhetően el voltak szállva maguktól.

Tipikus hangosan beszélgetős lányok, akik felakarják hívni magukra a figyelmet.

2024. jún. 27. 17:14
 27/30 anonim ***** válasza:
54%
21-es:Ezzel egyet kell értsek.A fiúk tényleg igényesebben öltözködnek. Bár ők sem mindig takarják magukar de 35 fokban azért nem is kell minden programra.De egy sportos srácon egy atléta mégsem hat közönségesnek egy szombati lazulós programon...stb.Vagy kicsit kigomboltabb ing sem.
2024. jún. 27. 18:27
 28/30 anonim ***** válasza:
187 magas nagydarab férfiként még én is kapom a beszólásokat, ha nem a tömegízlésnek megfelelő darabokat viselem. A plebsz mindenkinek beszól. Akkor meg már mindegy. Az hogy odamegy valaki meg önmagán nem negatívum. Attól függ miképpen nyilvánul meg az illető.
2024. jún. 27. 23:45
 29/30 anonim ***** válasza:
46%

#27 köszi az egyértést.

Még is le vagyok pontozva a sz*rba.

Talán fáj az igazság a lányoknak.

2024. jún. 28. 11:01
 30/30 anonim ***** válasza:

"szerintem mű, de nem vagyok biztos benne"

A piacon tapogatással szoktam megvizsgálni a kirakott árut..

júl. 28. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!