Egyes lányok, hogy tudnak ilyen kirívó öltözetben utcára menni?
Múltkor állok a buszmegállóban, két lány beáll mellém.
Mindkettő viszonylag alacsony, törékeny alkat.
Az egyik lány ilyen tornadressz féle ruhában volt, tehát gyakorkatilag rátápadt a ruha, a mell rész erősen dekoltált volt.
A másik lánynak vékony alkata ellenére, hatalmas nagy mellei voltak, aránytalanul nagyok voltak a testéhez (szerintem mű, de nem vagyok biztos benne), és egy tapadós nadrághoz egy nagyon rövid top volt rajta, amiből majd kiestek a mellei, szerintem kisebb melltartó volt rajta, mint, ami a valós mérete.
Az ilyen lányok nem félnek, hogy valaki beszól nekik, vagy odamegy hozzájuk?
De már csak megbámulják, az is rohadt kínos.
És ez annyira szembetűnő, hogy bárkinek megakad a szeme rajta.
Hozzá még elég hangosan is beszélgettek, amivel még jobban felhívják a figyelmet magukra.
Nagyon lengén öltöznek a lányok. és kiemelik az intim helyeiket.
A fiúk el takarják magukat mindenhol normálisan.
Ízlés, és a mutogatás teljesen más dolog.
Az nem egy stílusos vagy ízlés, hogy kirakom a hasamat az utcán, meg a melleimet.
Ebben a kérdésben nagyon magamra s barátnőmre ismertem. S nem azért mert olyan lányok lennénk…
Egyszerűen szeretjük a divatot a szép ruhadarabokat s ha tisztába vagyunk testünkkel miért ne lennénk büszkék rá persze bizonyos keretek között.
Nem tűntek annak.
Bár olyanról beszélgettek, hogy, mit fognak kapni a pasijuktól, érezhetően el voltak szállva maguktól.
Tipikus hangosan beszélgetős lányok, akik felakarják hívni magukra a figyelmet.
#27 köszi az egyértést.
Még is le vagyok pontozva a sz*rba.
Talán fáj az igazság a lányoknak.
"szerintem mű, de nem vagyok biztos benne"
A piacon tapogatással szoktam megvizsgálni a kirakott árut..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!