Egyes lányok, hogy tudnak ilyen kirívó öltözetben utcára menni?
Múltkor állok a buszmegállóban, két lány beáll mellém.
Mindkettő viszonylag alacsony, törékeny alkat.
Az egyik lány ilyen tornadressz féle ruhában volt, tehát gyakorkatilag rátápadt a ruha, a mell rész erősen dekoltált volt.
A másik lánynak vékony alkata ellenére, hatalmas nagy mellei voltak, aránytalanul nagyok voltak a testéhez (szerintem mű, de nem vagyok biztos benne), és egy tapadós nadrághoz egy nagyon rövid top volt rajta, amiből majd kiestek a mellei, szerintem kisebb melltartó volt rajta, mint, ami a valós mérete.
Az ilyen lányok nem félnek, hogy valaki beszól nekik, vagy odamegy hozzájuk?
De már csak megbámulják, az is rohadt kínos.
És ez annyira szembetűnő, hogy bárkinek megakad a szeme rajta.
Hozzá még elég hangosan is beszélgettek, amivel még jobban felhívják a figyelmet magukra.
Vannak exhibicionista lányok, akik élvezik, ha megnézik őket. Persze legjobban azt szeretik, ha az nézi meg őket, aki bejön nekik.
Én pedig élek a lehetőséggel és szívesen legeltetem a szemem a lengén öltözött lányokon. Nagyon örülök, hogy így öltöznek.
Nekem az egyik 17 éves sulis ismerősöm anyja még büszke is rá, hogy a lánya végre ilyen p1csás ruhákat hord, mert végre kifejezi magát, nem takarja el a seggét, meg a mellét, mert hát van neki....
Férfiként jó érzés ezeket a csajokat megnézni, de nem tartom egészségesnek az ilyen öltözködést, főleg nem ebben a korosztályban. Főleg azért sem, mert bármennyire is ne mondjuk meg, mit vegyenek fel a nők, a biológia, ösztön attól még beindítja a férfiak fantáziáját, és akaratlanul is veszélynek teszik ki magukat az ilyen lányok.
#2: személyes adatok kezelésének engedélyezésénél a ráutaló magatartás beleegyezésnek számít. Ilyen esetben is feltételezhető, hogy a lány azért öltözött úgy, hogy megnézzék. Nyilván nem azért, hogy fizikailag hozzá is érjenek, de a kirívó öltözködés akaratlan, ösztönös biológiai reakciót válthat ki a férfiakból. Viszont lehet úgy is lengén öltözködni, hogy közben nem pakoljuk ki a csalogató testrészeinket. Vagy ha mégis, akkor ne legyünk meglepve azon, ha megbámulnak. (ismétlem, a fogdosás más tészta)
Az állatvilágban is megvannak a kelletésnek a maga módjai, ez a 'rámozdulós' ösztön is innen származik.
a biológia, ösztön attól még beindítja a férfiak fantáziáját, és akaratlanul is veszélynek teszik ki magukat az ilyen lányok.
Nagy örömömre szolgálna, ha a 2024-ben a férfiak már túl tudnának lépni a gorillák ösztönszintjén és tudnának viselkedni, hogy a nekik tetsző testrészeket nem taperolnák kérés nélkül.
Amúgy jó ha tudod, hogy nemcsak az teszi ki magát veszélynek, aki kiteszi a seggét vagy a mellét. Engem fogdostak meg utcán kabátban is, ugyanolyan borzasztó érzés volt. Illetve akit megerőszakolnak sem azért, mert kihívó hanem mert a hapsinak épp ő jön kapóra.
Tetszik hogy itt helyén van kezelve a szituáció. Aki kirakja mindenét, ne lepődjön meg ha alaposan megnézik. Sokan kifejezetten szeretik is ezt a nők közül, illetve a férfiak egy része is imádja megnézni őket. Szerintem nincs ezzel semmi baj, nyár van, ez ilyen. Persze amit felhoztok hogy tapogatás vagy hogy veszélynek teszi ki magát, azok néha tényleg valós félelmek, nem árt résen lenni. Kockázatok és mellékhatások. Mindenesetre én úgy látom ti jól és normálisan, józan módon álltok ehhez az egészhez.
A felnőtt párkapcsolatokban nem rég volt egy hasonló kérdés, és vagy 5-10 férfigyűlölő elmebeteg nő őrjöngött, hogy ilyenkor nyáron mennyire idegállapotba van ha csak egyetlen férfi is rá mer nézni, mert agresszív erőszakoló vadállat mind. De azért kiteszik ami van, és közben a férfiakra hörögnek ha csak rájuk mer nézni, iszonyat torz hogy emberek mikbe vannak 😂
7-es eleinte engem is zavart, mostanában egyáltalán nem, ha bámulnak. Ha nekik ettől jobb, hadd tegyék. Nem is hörgök érte, meg egyáltalán nem is figyelem, hogy néz ki az, aki engem bámul. De bámulni lehet több méterről is, nem kell ahhoz belém mászni, sem megérinteni. Az hogy random valaki tapogasson, az a civilizációtól nagyon messze van.
2es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!