Egyes lányok, hogy tudnak ilyen kirívó öltözetben utcára menni?
Múltkor állok a buszmegállóban, két lány beáll mellém.
Mindkettő viszonylag alacsony, törékeny alkat.
Az egyik lány ilyen tornadressz féle ruhában volt, tehát gyakorkatilag rátápadt a ruha, a mell rész erősen dekoltált volt.
A másik lánynak vékony alkata ellenére, hatalmas nagy mellei voltak, aránytalanul nagyok voltak a testéhez (szerintem mű, de nem vagyok biztos benne), és egy tapadós nadrághoz egy nagyon rövid top volt rajta, amiből majd kiestek a mellei, szerintem kisebb melltartó volt rajta, mint, ami a valós mérete.
Az ilyen lányok nem félnek, hogy valaki beszól nekik, vagy odamegy hozzájuk?
De már csak megbámulják, az is rohadt kínos.
És ez annyira szembetűnő, hogy bárkinek megakad a szeme rajta.
Hozzá még elég hangosan is beszélgettek, amivel még jobban felhívják a figyelmet magukra.
"Az ilyen lányok nem félnek, hogy valaki beszól nekik, vagy odamegy hozzájuk? De már csak megbámulják, az is rohadt kínos. És ez annyira szembetűnő, hogy bárkinek megakad a szeme rajta."
Ez kultúra kérdése. Más az, hogy megakad a szemed rajta (kinek nem?), megint más, ha úgy bámulod, mintha életedben most látnál először nőt.
Az ordibàlva beszélgetnek a buszmegben résznél minden érdelődésem elveszteném. A felvàzolt csajoka klasszik proli pitsàk.
80%os valószínűséggel a külsejükön kívül nem sok értékük van, így az eladó portékàt jól kitették.
#14: az ugye megvan, hogy a szerelem nem a külsőből táplálkozik? :D "Külső megfog, belső megtart."
Nem kell az első alulöltözött lánykába szerelmesnek lenni, vagy ha te mégis azt érzed, akkor tedd rendbe az érzéseidet, mert az nem az. (ahogy olvasom amúgy sem ártana rendbe tenni)
#17: ettől függetlenül a szerelem nem a külsőből kell, hogy adódjon, mert akkor meg van bszva az egész. A külső azért van, hogy megfogjon, a belsőnek kell hosszútávon megtartania. Ha valaki azért hagy el valakit, mert külsőleg már nem vonzódik hozzá, akkor belsőleg sosem vonzódott.
Hány szakításom lenne, ha minden egyes csajjal összejövök, akibe külsőre "szerelmes" voltam... aki csak a külső miatt jön össze valakivel, és azért marad mellette, hogy hát mégis csak jól néz ki, még ha kicsit hülye is, az a kapcsolat nem lesz tartós.
Biztos prostik voltak, van annyi mint a szemét.
Amúgy ha ilyen van és zavar, odébbmegyek egy tíz métert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!