Hordottan, büdösen visszaadni a kölcsönbe kért ruhát?!
Figyelt kérdés
Ilyet ne csináljatok: a sógornőm ma kb 3 hónap után adta vissza a kölcsönadott alkalmi ruhámat, amit nem mosott ki. Enyhén, de cigi és izzadtság szaga van, mosószer vagy öblítő nyomokban sem érezhető. Annyira gáz, hogy szóhoz nem jutok. Hogy lehet hordottan, büdösen visszaadni egy ruhát? Ráadásul már ennyi ideje ázik ebben a szagban. Nem igénytelen nő, valószinűleg csak szarik a fejemre. Holnap tisztítóba kell vinnem. Köszönöm szépen. Ha valaki nem tudná, KIMOSVA, TISZTÁN illik visszaadni a használt dolgot, akármi legyen az, és belátható időn belül. Szépen, vállfára hajtogatva adta vissza, nem tűnt fel, hogy nem tiszta, amikor odaadta. Szóljak neki? Adjam oda a tisztító számláját? Nem nagy tétel, sztem pár ezer Ft lesz.jún. 11. 22:15
11/11 anonim válasza:
Vegyes dolgok, van olyan aki el várja hogy igényesen kapja vissza, ez által ki akadás érthető, én voltam úgy 2 3 éve nyáron egyik jó barátom vendégségbe nálam aludt, rá borult az üdítő el áztatta magát, amíg nálam volt adtam kölcsön neki ruhát, rövid szárú farmer shortot, bő laza, jó volt rá, kicsit testesebb mind én, üdítő ölébe borult boxer alsója is el ázott, farmer shortot boxer alsó nélkül vette fel,nálam alvás spontán jöt, így egy részt abba aludt másnap is abba volt, itt van az kölcsön adtam, ő meg kérdezte nem baj hogy alsó nélkül vette fel, haza vigye ki mosni, mivel alsó nélkül vette fel, mondtam nem baj, nem kel neki ki mosni, tehát én azért mondom ki hogy várja el, én úgy voltam vele hogy ez miatt ne vigye el ki mosni, mert boxer alsó nélkül volt benne, miután ott volt nálam, amit el áztatott rövid nadrágját alsóval együtt pl azt is ki mostam neki másnapra meg is száradt este haza ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!