Reservedben vettem ruhát, köteles a bolt visszaadni a pénzt?
Vissza szeretnék vinni valamit,eddig szinte az összes boltban szó nélkül visszaadták a pénzt,ahol nem, ott is adtak egy levásárolható utalványt. Itt most vásároltam először,és azt mondják,nem hajlandóak az első két opciót teljesíteni,csupán 30 napon belül kicserélhetem valami másra.
A termék nem hordott, a címke rajta van,blokk természtesen megvan.
Szabályosan járnak ők el és a többi bolt volt eddig nagylelkű, vagy valamit az eladók tudtak rosszul?
A többi a nagyon nagylelkű.
Ha nem gyári hibás a cucc, semmit nem kötelesek.
Köszönöm a válaszokat!
Nekem azok az érdekesek kedves 3.válaszoló,akik online rendelnek anélkül,hogy felpróbálnák a ruhát. Teljesen nézőpont kérdése szerintem,de ha érdekel,akkor általában az szokott a gond lenni,hogy egy félhomályos próbafülkében nem látom úgy a dolgokat,mint otthon, jó fényviszonyok között.
Online rendelésnél 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól indoklás nélkül, és kötelesek visszaadni a pénzt.
Bolti vásárláskor 30 nap a határidő, de az üzlet dönti el, hogy hogyan kompenzál. Illetve nem köteles visszavenni, ha nem az eredeti állapotában viszed vissza a terméket, pl. látszik, hogy hordtad (ez főleg cipőnél releváns).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!