Mennyire egyszerű/drága/megoldható az, hogy egy olcsó keretbe rendes üveget tetessek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Találtam egy olcsó napszemüveget, amibe szerelembe estem. Gyönyörű a keret, kell :D
A probléma az, hogy nem igazán egy minőségi darab, ergo nem véd úgy, mint egy komoly szemüveg.
Emellett szemöveges vagyok, így nem bánnám, ha normálisan látnék benne (-1 és -1,5, szóval nem tragédia ha nem dioptriás, de na)
Mennyire kivitelezhető az, hogy bevigyem egy optikushoz, hogy komolyabb üveget szeretnék bele?
máj. 31. 10:48
1/2 anonim válasza:
Nekem az olvasó szemüvegem STING márkájú napszemüveg keret, és simán csináltak bele lencsét Kiskőrösön.
2/2 anonim válasza:
Kérdezz körül több optikábán is, mert nem mindenhol vállalnak hozott keretet, és ha vállalják is, többnyire nem tudnak rá garanciát adni (ha esetleg az összeállítás közben eltörik a keret, akkor így jártál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!