Mi a megoldás, ha nem szeretnék kéményt béleltetni, mert 1. nagyon drága, 2. nem szeretnék gyűjtőkéményt béleltetni és villanybojlert sem szeretnék, mert úgy gondolom, hogy nem lesz elég meleg vízünk ? Van készülék, amivel megoldható a probléma ?
Ez a gyűjtőkémény dolog elég zavaros, nem is igen engedélyezett.
Szerintem menj be a kéményseprő vállalathoz, és kérj egy hivatalos szakvéleményt helyszíni kamerás ellenörzéssel.
Ezzel a szakvéleménnyel megkeresem egy épületgépész tervezőt, és ő majd szakvéleményt ad.
Innen nem fogsz igazságot találni.
"Nem igényel gravitációs kéménycsatlakozást". Ez mit jelent?
Találtam egy készüléket, de igazából nem vagyok szakértő a témában.
Sima gázbojlert csak baromi nagy Hajdút találtam.
Ott ahol nincs nyílászáró ott a létesítéskor biztos össze volt nyitva a fürdő légtere egy másik helyiséggel így volt megoldva a légutánpótlás.Tehát ha a létesítéskori körülmények vissza vannak állítva akkor már nem kötelezhet a Kétüsz semmire.
Azonos besorolású készülék cseréje
megengedett de ehhez már tervező bevonása és Kétüsz közreműködése kell.
Egyszerűsítettbe mem fog menni.
"villanybojlert sem szeretnék, mert úgy gondolom, hogy nem lesz elég meleg vízünk"
Ezt nem teljesen értem, miért ne lenne elég víz? Villanybojlerünk van, megfelelő méretet vettünk és soha nem volt még gondunk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!