Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Muszáj melltartót viselnem,...

Muszáj melltartót viselnem, ha kis melleim vannak?

Figyelt kérdés
Sose szeretnem se toppot, se melltartót viselni, mert kényelmetlenek. Viszont mostanában kicsit elszoktam szégyellni magam, mert megesett már velem, hogy a pólón keresztül lehetett látni a mellbimbóimat. De ez csak ilyen feszülősebb pólókban van így. Viseljek melltartót, ha egyébként nem/alig látszik a mellbimbóm?

máj. 22. 15:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, mit értesz kicsi alatt. Az én méretem - ha jól mértem - 75B lenne, de még soha nem volt rajtam, és nem érdekel, ha látszik, hogy nincs. 17L
máj. 24. 07:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem látszik a mellbimbód, egyáltalán nem kell. Bár mostanában rengeteg lány jár teljesen átütő mellbimbókkal, de én akkor se csinálnám.
máj. 24. 12:01
 13/17 anonim ***** válasza:
81%

Ha nagy melled lenne, akkor sem kellene. Csak akkor, ha anélkül valamiért rosszul éreznéd magad. Azzal foglalkozz, hogy te hogyan érzed magad jól!

Lehet, hogy te nem, de nagyszüleid biztos ismerik a Grimm mesét, ami azzal fejeződik be, hogy egy apa és a fia rúdra kötözik, és a vállukon viszik a szamarukat a sok beszólás miatt. Nem kell őket követned.

máj. 25. 09:54
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem muszáj, de pár év múlva ne csodálkozz, ha tacskófül lesz a szilváid helyén.
máj. 28. 15:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

#14 Francia (NEM angol) kutatók 15 évnyi kutatás után bebizonyították, hogy a melltartóhordás extra nagy mell kivételével sem pro, sem contra nem befolyásolja a mell formáját.* (Kíváncsi lennék a vizsgálati módra). Ma már a melltartó gyártók sem állítják, hogy a melltartóhordás megakadályozza az ellazulást. A 70-es évek közepétől a 90-es évek közepéig nálunk sok nő járt melltartó nélkül, és sok 40-es nőé sem lógott, ha nem hordtak melltartót. Nyilván, akinek igen, az hordott.

*A terhességre, szoptatásra, radikális fogyókúrára ez nem vonatkozik.

máj. 28. 15:25
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
#14 Volt egy 25 éves barátnőm, kifejezetten kis melle volt. Valóban nem volt "tacskófüle", de közelebb volt hozzá, mint a körtéhez. Állítólag 14 éves kora óta hordott melltartót. Valószínűleg "A"-t. Tehát a dolog nem igazán egyértelmű, állítólag alkat kérdése.
máj. 28. 19:34
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én csak suliban hordok a tesi miatt.
jún. 1. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!