Miért van az, hogy már a 10-11-12 éves kislányok melltartót viselnek?
Nem tudom te hol élsz, de nem mindenki egyforma. Én pl korán érős típus voltam és ugyan 11-12 éves koromig topot hordtam, de utána már muszáj volt átállni melltartóra.
Másrészt lehet így kényelmes. Még mindig jobb mintha átvillan a felsőn a mellbimbó. Nekem is volt osztálytársam akinek tényleg semmi melle nem volt és mégis hordta. Ilyeneken nem kéne fennakadni. Annyira pitiáner dolog ez.
Másrészt, ha már lóg a mell, az régen rossz.
Elárulom, nekem is nagyon korán el kellett kezdenem melltartót hordanom, de én nem az a kislány voltam, aki azért vetetett az anyukájával cicifixet, hogy tudjon villogni vele az iskola öltözőjében.
Nagyon korán érő voltam. Sokan csúfoltak miatta, így már 11 évesen B-s melltartót kellett hordanom és a számok nem álltam meg a mostani E kosárig.
"akkor egy kidomborodó bimbó miért gáz?"
Ha te nő lennél, te megjelennél úgy mondjuk egy bankba, hogy nincs rajtad melltartó és teljesen átütne a felsődön?
Elég ciki lenne így megjelenned!
Amúgy a kérdésre válaszolva, én csak itthon nem viselek melltartót.
Ha megyek valahova, bárhova is, értelemszerűen felveszem.
15/L
5ös.
Ezt hívják álszeméremnek!
Nekem is van egy 14 eves osztálytársam akinek kb semmi melle nincs....
Idén kezdett el melltartót hordani, de csak azért mert ciki hogy már mindenki hordott csak ő nem...és ez mellé még be is pasízott és mivel elég vékony kitűnik ha csak egy A-as melltartót vesz fel....
Szerintem is fölösleges a kicsiknek melltartót hordani...
De a mai gyerekek kicsufolják a másikat ha nem olyanok mint amiennek lenniük kellene.
Sokaknak kell már de valakiknek a sportmelltartó-topp is elég...
Én enyi idős koromban csak sportmelltartót hordtam :kényelmes volt, van benne égy pici szivacs is, és le fogta a mellemet is... :)
Azert hogy kesobb ne logjon
Azert mert ha nem is latszik meg, elmodhatatlanul faj az is ha csak hozzaer a polo(foleg ebben a korban, amikor az elso tejmirigyek kifejlodnek, nagyon nagyon faj), jobb ha lefogja valami
Egy ilyen idos gyerek meg szaladgal, ugral, tesizik stb ha nagyon kicsi meg a melle (szinte nincs is), akkor is ez fajdalmas ha nem tartja semmi es mozog a mell
A bimbo egy intim dolog, a csiklonkat vagy a tevepatankat se szoktuk mutogatni ruhaban, iskolaban, munkahelyen. Izleses no nem teszi kozszemlere.
Stb stb stb
Gondolom pasi vagy es a fejletlen kislanyokra izgulsz, ha ez neked ekkora gondot okoz, egyaltalan felmerul benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!