Miért van az, hogy már a 10-11-12 éves kislányok melltartót viselnek?
Tinilányaid vannak, de 10-20 éve nem volt ez gond? Szerintem sántít ez a dolog egy kicsit! :D Vagy nem vagy tisztában vele mi a tini jelentése, vagy egy nagy kamu a kérdésed!
Egyébként nem értem, neked nem aktuális ez a téma, akkor miért érdekel? Vagy nagyon is aktuális, mert fura hajlamaid vannak...
29 éves nő vagyok, 12 éves korom óta hordok melltartót. Mert kellett már akkor is, ma 70DD vagyok... És 12 évesen igenis ciki volt ha dudorodott a póló alatt. Szerintem fogalmad sincs mennyire megterhelő ez az időszak a kislányoknak, akik nem tudnak mit kezdeni a kialakuló nőiességükkel. A fiúk is figyelnek, plusz a többi lány piszkálódik, ha valakinek nagyobb vagy kisebb melle van az átlagnál! Szóval relax, ne foglalkozz olyan dologgal, ami nem érint téged! Majd az anyukák és a lányaik eldöntik ezt a dolgot! ;)
Én csak sport toppot hordok, a melltartó zavar, kényelmetlen.
13/l
12 evesen mar b-s vagy c-s mellem volt, nem emlekszem pontosan. Gondolj bele, milyen jol neztem volna ki tesioran vilagoskek tornadresszben melltarto nelkul, ahogy ott ugralok a fejemnel nagyobb melleimmel. Raadasul meg kenyelmetlen is lett volna. A masik, hogy valoszinuleg te is kenyelmesebben erzed magas melltartoban. Egy 10-11-12 eves kislany is, ha mar vannak mellei.
Egyebkent en sem ertem mit kell ezen fennakadni. Ha kell es/vagy jobban erzem magam benne, mint nelkule, akkor hordom, attol fuggetlenul,hogy 11 vagy 41 vagyok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!