Kis (szinte semmi) mellű nők minek viselnek melltartót?
divatból.
meg azért a kis mell is tud idétlennek tünni
átlátszik a bimbó a ruhán át.
szóval a kicsi cicit is kell tartania valaminek :)
Kis farkú pasik minek viselnek alsót?
Nincs is mit tartani.
Hányszor fogjátok még megkérdezni?
Mert anélkül átlátszik.
Mert anélkül hidegben rohadtul fázik.
Mert az illem megköveteli. Érdekes is lenne az irodában kiskosztüm, világos blúzzal melltartó nélkül flangálni.
=
azaz nem tartani, takarni.
"Kis farkú pasik minek viselnek alsót?
Nincs is mit tartani. "
Lányok, minek viseltek bugyit? :D Nincs is mit tartani...
most ezt olyan gúnyosan írtad kérdező, mintha a kis mellűek tehetnének arról, hogy így születtek.
ne haragudj, de te se magadnak köszönheted az adottságaidat, gondolom nem te formáztad magad az anyaméhben..:)
és az életben is bármikor történhet veled olyan baleset, hogy megcsonkulsz, szétégsz, lerugják a tökeid(aztán nem lesz mit tartani), stb..természetesen nem kívánok senkinek ilyeneket, neked sem de sajnos megeshet. szóval én vigyáznék az ilyen kérdésekkel, és kijelentésekkel a helyedben.
Mert az nem néz ki szarul ha a farkunk kilátszik?:D
Arra próbáltam rávilágítani hogy nagyon sz*r hasonlat volt az a farkas-alsógatyás példa.:D
9-es: Hát ezt jól odamondtad... :)
Én meg arra próbáltam rávilágítani azzal a példával, hogy nem kell ilyen ostoba, degradáló kérdéseket feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!