Gáz ha már nemsokára 15 leszek és nem hordok melltartót?
Figyelt kérdés
Igazából anyuval még nem is beszéltünk erről..az a gond hogy nincs nagy mellem(80/a) de azért mégis idegesítő hogy átlátszik főleg nyáron!Nemrég egy egyedül vettem egy melltartót de nem olyan kényelmes ráadásul folyton izzadok benne viszont jó hogy nem látszik át a cicim és az se fáj ha futok.Nem tudom anyumnak hogy mondjam el mert még sose beszéltünk semmi ilyesmiről és félek attól is hogy máshogy fog rám tekinteni..2013. aug. 13. 16:33
1/12 anonim válasza:
Bátorság,csajszi!:)Egyébként 80/A-s melltartót mindenhol lehet kapni.Ja,és nem gáz,az a ciki ha valaki kitömi és társai:D
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi:)
Úgy tervezem nemsokára elmondom neki most úgyis gimibe megyek és majd sulikezdés előtt mondom el neki úgy is meg kell majd tudnia valamikor most úgyse nagyon járok el sehová;)
2013. aug. 13. 16:43
3/12 anonim válasza:
Jajj nem fog ezért megharagudni rád anyukád. Különben is 80/A-s melltartó már nem is olyan kicsi, ilyen méretben mindenhol találhatsz. Sőt anyukád tud is neked segíteni, hogy jó-e rád az a melltartó vagy nem. De vannak push-up-osak is amik nagyobbnak mutatják. Azok sem cikik. Az a ciki, ha kitömöd zoknival és ráadásul még ki is esik belőle nyilvános helyen a zokni. Szerintem hordj melltartót, mert gondolom nemsokára középsuliba mész és ha tesi órán meglátják a lányok hogy nincs rajtad, akkor ki fognak beszélni.
4/12 A kérdező kommentje:
Igen ettől félek hogy majd kinevetnek, kibeszélnek.Amúgy szerintem is ciki ha kitömik volt is az előző sulisba egy lány oszt. társam aki folyton tömte.Az ilyen olyan szánalmas-_-
2013. aug. 13. 16:54
5/12 anonim válasza:
Amúgy ne zavarjon ha a fiúk beszélnek rólad, az szerintem még jó is .. Énis haverommal mindig kiszoktuk beszélni a lányokat :D 16/F
6/12 A kérdező kommentje:
És mégis mit beszéltek a lányokról?:DD
2013. aug. 13. 17:07
7/12 anonim válasza:
milyen a popsi cici :) de amúgy most nem azért mondom hogy azt hidjétek lányok csak olyan csajt akarunk mert én 2 éve olyanba voltam szerelmes akinek eggyikse volt meg nagyon tehát .. :) csak szeretjük kibeszélni az ilyeneket.
8/12 A kérdező kommentje:
Tipikus fiuk..:DD
2013. aug. 13. 17:26
9/12 anonim válasza:
Hát most beszéljünk a cipőtökről és a pulcsitokról?:) nem túl érdekes téma :D
10/12 A kérdező kommentje:
nektek nem:D
2013. aug. 13. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!