Muszáj melltartót viselnem, ha kis melleim vannak?
Figyelt kérdés
Sose szeretnem se toppot, se melltartót viselni, mert kényelmetlenek. Viszont mostanában kicsit elszoktam szégyellni magam, mert megesett már velem, hogy a pólón keresztül lehetett látni a mellbimbóimat. De ez csak ilyen feszülősebb pólókban van így. Viseljek melltartót, ha egyébként nem/alig látszik a mellbimbóm?máj. 22. 15:55
3/17 anonim válasza:
A bimbók mindenben látszanak. Lehet h otthon meg nem de amint utcan pl jon egy szellő mar rogton.
Viselj merevito nelkuli szivacsmenteset. Azok kényelmesek
4/17 anonim válasza:
Engem mióta műtötték nem szeretek melltartót hordani. Én kis topokat hordok amit a pepcoban veszek. A háta csipkés nem melegít ilyenkor se ha meleg van. Ha szűk pólót veszek fel akkor veszek ilyet alá vagy pepcos sport melltartó szerűséget. Próbáltam a mellbimbó tapaszt de nekem jobban kilátszik mintha maga a mellbimbó lenne. Bő vagy olyan póló alá ahol mintás a bimbó környékén nem veszek alá semmit mert nem látszik ki
7/17 anonim válasza:
Dehogy!
Ha zavar a bimbók átütése, használhtasz tapaszt.
10/17 anonim válasza:
A 69%-os elárulja, hogy miért lettem lepontozva, mikor a többi hasonló választ meg felpontozta? Vagy csak random nyomkodja a gombokat olvasás nélkül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!