Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik trend a legjobb és a...

Melyik trend a legjobb és a legszörnyűbb ezek közül?

Figyelt kérdés

Melyik tetszik annyira, hogy hordanád is és melyik az közöttük, amelyiket sosem vennéd fel?

[link]

máj. 14. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az első borzasztóan néz ki, nem értem miért lett divat. Az átlátszó zoknit felvenném.
máj. 14. 20:56
 12/14 anonim ***** válasza:

Bolerót hordok, nem tudtam eddig hogy ez ilyen furcsa öltözködési szokásnak számít.

Még a farmer-nyári ruha kombinációt el tudom képzelni, de nem így ahogy a képen. Inkább skinny farmerrel, kevésbé nyárias ruhával.

A többi határozottan nem tetszik.

máj. 15. 21:25
 13/14 mikeXxX ***** válasza:
Ha férfiként nézem ha ez a trend akkor köszi soha az életben ne legyen trendi nőm 🤣🤣🤣! Max a boleró lehet jó valakin de az sem a linkelt fajta. 44f
máj. 18. 12:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Én ezek közül bermudát hordok nőként - van egy farmer verzióm meg két lengébb lenvászon. Többet hordok szellősebb, hosszabb szoknyákat, mint rövid dolgokat, de ezeket még be tudtam illeszteni a ruhatáramba. A többi nekem nem tetszik, a késő 2000-es évek legízléstelenebb korszakát hozzák a szemem elé, kivéve az áttetsző zoknit... utóbbi fashion editorial fotókon menőn tud kinézni, de mindennapi hordás közben átlagembereken nem tetszik.
szept. 5. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!