Ezek közül a nevek közül melyik a legjobb szerintetek?
Figyelt kérdés
Ezek mind anyakönyvezhető nevek, még mielőtt valaki azt hinné csak kitaláció hogy ilyen nevek adhatóak: [link] ápr. 19. 22:10
A kérdező szavazást indított:
Ajándék
Életke
Napsugár
Cseperke
Kincső
Bodza
Banánvirág
Üdvöske
Sugárka
Olimpia
37 szavazat
5/10 anonim válasza:
Normális nevet nem lehetne választani? Nem értem mi baj van a Máriával, nem kell mindenkinek különleges név. Lovacska vagy Cicike is lehetne ennyi erővel, méghogy Életke. Szándékosan akarják amúgy a szülők elcseszni a gyerekeik életét?
6/10 anonim válasza:
Én a Banánvirág Üdvöske névpárt adnám a jányomnak.
7/10 anonim válasza:
Egyik sem, mind giccses hányinger. Normális név párti vagyok.
8/10 anonim válasza:
Napsugár,Bodza lennék ezek közül. A Sugárka is jó, de akkor lehet,hogy Napsugár lennék inkább, és Sugárkának becézve. A Sugárka megszólítás szebben hangzik, viszont a Napsugár-név komolyabb. Ekettő közül most igazából el kezdtem vacillálni,hogy melyik a jobb. Hogy szebb, bájosabb,nőiesebb nevem lenne, vagy felnőttesebb inkább.
Max amit még eltűrnék innen keresztnévnek,az az Olimpia lenne, csak félő, hogy sokan csúfolnának miatta.
9/10 anonim válasza:
Ezek közül a Kincső ami tetszik, a többi viszont nagyon nem. Idétlen nevek (kivéve a Kincsőt), pl Napsugár vagy Életke addig jó, amíg max 2 éves a gyerek afelett viszont borzalom. Az Ajándék meg a Banánvirág meg szimplán WTF.
10/10 anonim válasza:
A Kincső és a Bodza szépek. A Napsugár, az Olimpia és talán a Cseperke elfogadható, à többi röhejes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!