Melyik trend a legjobb és a legszörnyűbb ezek közül?
Figyelt kérdés
Melyik tetszik annyira, hogy hordanád is és melyik az közöttük, amelyiket sosem vennéd fel?
máj. 14. 11:23
1/14 anonim válasza:
Amiket hordanék: 1,3,5,6. Az átlátszó zokni a legrosszabb. A legjobb nekem az alacsony, széles öv.
2/14 Katona Dius válasza:
Személy szerint nekem a 4-es nem tetszik, a bő farmerket sem szívesen hordom, és a szoknya-zokni kombó is üti nálam a plafont. De ez csak az én személyes nyavajám.
3/14 anonim válasza:
Egyiket sem venném fel és még a szemeim is kiugrottak és elgurultak ezeket a szetteket látván.
5/14 anonim válasza:
#4 ezek a ruhák éppen illenek hozzád.
6/14 anonim válasza:
Az elsőt hordanám, a két nadrágot (4. és 6. a listán) pedig csak talán. Komfortosnak érzem magam az ilyen bicikli-nadrág szintűekben, de nem mindig állnak jól. A többi, nem említett, pedig nem tetszik.
7/14 Metionin válasza:
Önmagában az első ruha, a boleró meg bizonyos ruhához a nejlon zokni nem nagy cucc, feketében még fel is venném. A bermuda és capri nadrág meg az az öv borzasztó.
9/14 anonim válasza:
1-2 borzalmas,a 6.felvenném,mint femboy. Ha nő lennék is így gondolnám.
10/14 anonim válasza:
Egyik rosszabb, mint a másik. A 3-ason meg azt a hónaljmelegítőt nem is értem.
Valószínű az se véletlen, hogy ez mind női cucc, ők mindent is mindent issel összepárosítanak, aztán meg is magyarázzák, hogy az éppen miért jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!