Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha egy nő szoknyában vagy...

Ha egy nő szoknyában vagy szexibb ruhákban jár dolgozni, az mire utal?

Figyelt kérdés
Van ennek ízléses határa, de ez egyértelműen férficsalogató? Aki így öltözik azért teszi, hogy nyomuljanak rá? Vagy van olyan, hogy csak magának meg hogy szimplán jól akar kinézni?
2024. máj. 14. 06:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Az a legjobb,amikor arra is azt mondják,hogy szexi/kihívó,ami csak simán jól áll.Ahhoz,hogy nyomuljanak rám,nem kell kiöltöznöm.Mindenki olyan ruhát hord,ami tetszik neki.Nem másnak öltözik ki.
2024. máj. 14. 08:56
 12/15 Metionin ***** válasza:
90%

Önmagában a szoknyával mi a baj? Nők milliói járnak szoknyákban dolgozni, sok helyen az az elvárt, plusz pár hetente itt is sír valaki, hogy jaj a mai ők bezzeg már nem hordanak szoknyát :D a legtöbb szoknyát hordó nő biza nem segget alig takaró feszes miniben jár még a szabadidejében sem, nemhogy dolgozni. Egy normális szoknyát meg hadd vegyen már fel anélkül, hogy egyesek rögtön azt gondolnák, hogy a munkahelyére is dugni jár.

Az egyberuha megint ilyen, igen, van a tipikus randi/buliruha de lehet én mozgok rossz körökben de soha nem láttam még nőt ilyenben dolgozni. Ha valaki felvesz egy csinos ruhát, akkor ugyanúgy a saját tetszésére fogja felvenni, na meg mert melege van, főleg munkahelyen, ahol a rövidgatya sokszor nem elfogadott de egy szellős nyári ruha igen.

2024. máj. 14. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Az a legjobb,amikor arra is azt mondják,hogy szexi/kihívó,ami csak simán jól áll."

Nagymellűként én elvileg mindenben "mutogatom magam".

2024. máj. 14. 11:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Az a legjobb,amikor arra is azt mondják,hogy szexi/kihívó,ami csak simán jól áll.Ahhoz,hogy nyomuljanak rám,nem kell kiöltöznöm."

Na ja. Ha jól nézel ki, azzal ráébreszted a beszürkült átlagpistákat/átlagmariskákat, hogy ők és a párjuk mennyire gyatra látványt nyújtanak, akik aztán ahelyett, hogy kezdenének valamit a saját kinézetükkel, inkább irigy ellentámadásba lendülnek.

2024. máj. 14. 14:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Arra is utalhat hogy ezt várja el a munkaadó. Sok helyen szigorú dress code van nők és férfiak számára is amit kötelező betartani. Az én munkahelyemen is rövid fekete szoknyát kell viselni, nincs ebben semmi kirívó.
2024. máj. 16. 12:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!