A fiatal lányok azért hordanak motoros bőrdzsekit, mert menőnek érzik magukat benne?
Figyelt kérdés
2024. máj. 9. 17:05
1/4 anonim válasza:
Vagy menőnek érzik magukat, vagy csak simán az tetszik nekik, az praktikus/kényelmes számukra.
2/4 anonim válasza:
Azt megtudtuk, te mit miért csinálsz. Ne vetítsd ki másokra.
3/4 anonim válasza:
A kis divatgyökér pózerek csak a TikTok trendek miatt öltik magukra. 2 évvel később pedig már köpködnek mindenkire, aki felveszi.
Engem nem érdekel, hogy ki tart menőnek benne. Praktikus, egyszerre vagány és elegáns, és mindenhez illik, amit felveszek.
A kedvenc rocksztárjaim is ilyet hordanak, miért ne érezném magam menőnek benne?
4/4 anonim válasza:
Gondolom igen, hiszen valóban menőn néz ki. De nem csak fiatalok hordják, és nem csak most. Szerintem kb a 70-es évek óta folyamatosan divatban van. Legalábbis én már 10+ éve is volt, hogy véletlen máséban mentem haza buli után, mert konkrétan minden második csaj fekete bőrdzsekit hordott akkoriban. Ahhoz képest ma még egész változatos a kabát felhozatal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!