Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A nejlon harisnya viselése...

Barbi1213 kérdése:

A nejlon harisnya viselése már kiment a divatból vagy mindenki a Kínából rendeli?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésemet azért teszem fel, mert egy ruházati boltot vezetek és feltűnt, hogy egy, másfél éve már nagyon kevés nejlon harisnya nadrágot vagy combfixes kivitelt adunk el. Két évvel ezelőtt még a negyedik legkelendőbb portékánk volt. Tíz évvel ezelőtt pedig magasan a legnagyobb eladást produkálta. Most pedig az utolsó helyen kullog. Például az elmúlt 18 napban egyet sem adtunk el. Viszont bizonyos statisztikák szerint az EU-ban még mindig mi magyar nők viselünk legszívesebben nejlon harisnyát (34%-a a magyar nőknek legalább heti egy alakalommal). Egy apróság még. Nálunk is van 1500 forintért két pár olcsó variáns, de azt sem viszik.

Előre is köszönöm a válaszotokat!

#harisnya #Harisnya viselés
ápr. 18. 17:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés nő húz harisnyát.
ápr. 20. 13:48
 22/28 anonim ***** válasza:
#21 na ugye, jól írtam én 😊. Pláne nylonharisnyát!
ápr. 20. 15:37
 23/28 anonim ***** válasza:
20: nekem inkább ilyen a nőies: [link]
ápr. 20. 17:11
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
én Bellinda harisnyákat hordom,szépek és kényelmesek.
ápr. 20. 17:58
 25/28 anonim ***** válasza:
#24 Nekem is az a kedvenc márkám, te melyik fajtát szoktad venni?
ápr. 20. 19:07
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Transparent 15 , fascination 15 , fascination matt 15 ,, Absolut resist shape 20 , de még szeretném a töbit is kibpróbálni.
ápr. 20. 19:41
 27/28 anonim ***** válasza:
Én is kedvelem a fascination 15 fényest, de amíg volt 40den azt is 😊. Vettem NurDie 15den transparent fajtát, azt is a Bellinda gyártja,szép az is.
ápr. 20. 19:48
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
kipróbálom a tobbit is nagyon szeretem ezeket a harisnyákat,ithon is szoktam benük lenni :D
ápr. 20. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!