Harisnyatartó viselésnél bugyi a tartó pánt alatt vagy felett van?
Ugye kerdezo!
A kettes sem egy IQ bajnok megis tobb a %-a mint az enyem!
Gondolom a raszavazok is ezen a szinten mozognak....
En mar voltam ilyen szerkot viselo novel onnan tudom!
Kedves Hőbölgő!
A válaszod alapjáraton helytelen. Illetve helytelen is, meg nem is. A harisnyatartó rendeltetése szerint arra való, hogy a hölgy combfixét fent tartsa, és ne kelljen azt állandóan visszahúzogatni. Eredetileg a harisnyatartónak az alsóneműn kívül van a helye. Mivel manapság (majdnem) csak a szexjátékok kiegészítőjeként alkalmazzák, az alsónemű azon kívülre került a könnyebb eltávolítás érdekében. És valljuk be!... Irtózatos bután néz ki kívül. De nem is kell sokáig nézegetni, mert a sorrend mindent elárul.
Szóval!.. Mi a náthás fszert kell a másikat ilyen tapló módon megszólni, ha te csak egy játékszert láttál és halvány lila fingod nincs erről a kiegészítőről? (Amúgy azért megjegyzem, hogy ez az IQ-összeméregetés nagyon sokat elárul a tiedről...)
Kedves Kérdező!
Az előbb kifejtettem mit, mikor, hogyan. De amúgy egyszerű a történet. Írd be a google-ba, hogy "harisnyatartó" és a webshopokban árult termékek "próba-fotóin" látni fogod az eredeti helyét (a bugyi van alul).
5!
Kedves okoska!
Akkor legyel szives meg egy dolgot ilyen boven elmagyarazni nekem ,nehogy hulyen haljak meg!
Ha a bugyi belulre kerul es mondjuk most ne a szexre gondoljunk habem mas biologiai szuksegletre,akkor ebbol a szererlesbol hogy hamozza ki magat a kisholgy ha eppen ugy viseli ahogy te irtad le??
Mondjuk partin,munkahelyen stb.
És mielőtt tovább feszegetnéd a dolgot, egy olyan nő vagyok aki használ ilyet :) és ha a mindennapos használatot vesszük, akkor is nagy valószínűséggel igazgatás lenne a vége ha kívül hordanánk. így tök fölös kívül hordani a bugyit. ja! és kényelmesebb az egész, ha a bugyi van alul.
egyéb kérdés?
Mellelottel mert nem vagyok sertodos!
Egyebkent hajnalban aludni kene ilyen kislanyoknak,de meg mindeg nem ertem,hogy a wc-n mi ertelme van a kapcsokkal babralni,mikor egyszerubb a bugyit kivulre venni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!