A nejlon harisnya viselése már kiment a divatból vagy mindenki a Kínából rendeli?
Sziasztok!
A kérdésemet azért teszem fel, mert egy ruházati boltot vezetek és feltűnt, hogy egy, másfél éve már nagyon kevés nejlon harisnya nadrágot vagy combfixes kivitelt adunk el. Két évvel ezelőtt még a negyedik legkelendőbb portékánk volt. Tíz évvel ezelőtt pedig magasan a legnagyobb eladást produkálta. Most pedig az utolsó helyen kullog. Például az elmúlt 18 napban egyet sem adtunk el. Viszont bizonyos statisztikák szerint az EU-ban még mindig mi magyar nők viselünk legszívesebben nejlon harisnyát (34%-a a magyar nőknek legalább heti egy alakalommal). Egy apróság még. Nálunk is van 1500 forintért két pár olcsó variáns, de azt sem viszik.
Előre is köszönöm a válaszotokat!
#7 szerintem nem ez az oka, mármint a mackónadrág, farmer,leggings divat.
Azért hordják ezeket, mert kényelmesebb, mint a harisnya.
Én már régen megfigyelem, hogy sok szoknyát hordó sem vesz harisnyát. Sokan még télen sem, vagy hidegben. Csupasz lábakkal vannak. De pl a Tv műsorokban levő nők szoknyát hordó vagy egyberészes ruhákhoz sem húznak sose harisnyát, még télen sem.
#10 FALKE, KARL LAGERFELD, Swedish Stockings, stb. A KARL LAGERFELD harisnyáim közül van olyan, ami már 4 éve megvan és nincs rajta szakadás.
#11 A TV műsorokban levő nők nagyon sokszor hordanak harisnyát. Kobol Anita, Peller testvérek, Szöllősi Györgyi, stb.
Ezekről a harisnyákról nem hallottam még, de olvastam, hogy vannak szakadásmentes harisnyák. Ami nálam pl nem szakad, fut fel, az kinyúlik és azért nem hordható.
Érdekes én gyakran nézem ezeket a női műsorvezetőket, de rajtuk nagyon ritkán láttam nylonharisnyát. Köböl Anita a legtöbbször csupasz lábakkal van, ritkán feketét húz, Szöllősi Györgyin sem szoktam látni, Peller testvéreken valóban láttam már, ahogy Krug Emília is szokott lenni testszínű világos alig látható.
Hát furcsa, mert nekem pont Köböl Anita akit kedvelem, gyakran nézem is, Instagramon is és nekem sosem tűnt még fel rajta a testszínű harisnya. Ami nem fényes az is látszik főleg megvilágított helyen, de rajta sem vettem észre még 😉.
És honnan tudod, hogy otthon is abban van? Mondjuk nem mintha én nem úgy lennék 😊
Ha megnézed most az Instagramját, az első videójában, a 6-ik képen (stúdió), a 9-ik képen (lánya egy lovon), 10-ik képen (stúdió), 15-ik képen (studió), de még sorolhatnám, harisnyát visel.
Az legyen az én titkom, hogy honnan tudom. :)
Alapvetően szerintem már sok fiatal a Temuról rendel nem csak harisnyát hanem úgy mindent és ez szép lassan rányomja a bélyegét a magyar boltokra ahol csökkenő kereslet üti fel a fejét.
Pedig a Calzedoniában és a Tezenisben karácsonykor hatalmas akciók voltak és betankoltunk harisnyákból.
#19 nem tudom miből gondolod?
Igazán szép nő és a külseje is nagyon szép nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!