Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány nadrágod, felsőd van...

Hány nadrágod, felsőd van amit hordasz?

Figyelt kérdés
szóval elöbb olvastam egy kérdésben h valakinek 2-3 nadrágja van és mások meg leszólták őt hogy nem igaz hogy földhözvágja az a 3-4000 ft.
2010. okt. 25. 22:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%

KÉrdező, te félreértetted a válaszokat, a kérdező később írta, hohy normális körülmények között élő, rendezett anyagiak között élő család, tehát ha AKARNA, VEHETNE magának ruhát, de nincs rá igénye, hogy vegyen. És azt írta, hogy UGYAZT az EGY nadrágot és pulcsit hordja hetekig.

Gondolom mosni csak hétvégente szokta...

Igénytelenség.

A kérdére a válaszom: kb. 7-8 olyan nadrágom van amit hordok is rendszeresen, márkásak, Zara, Devergo stb. Nadrágban csak márkás lehet, mert a nomane nadrágokban rosszul érzem magam.

Felső kb. 20 db amiket sokat hordok, de van kb. 70 db. A legtöbb nyárias, vagy alkalmi, így azoknak nagyon lement a szezonja, max. kardigán alá veszek fel csőtopot pl.

Ezek között vannak márkásak (Sugarbird, H&M, Pimkie, Zara stb) és turis is.

Kardigánom, bolerom van kb. 30 db, vegyesen márkás és turis, pulcsim szintén kb. ennyi, vegyesen.

Cipőm, ami ősszel/ télen hordható (vagyis körömcipő, bokacsizma, csizma) kb. 20 pár. És kb. ugyanennyi nyári.

Kabátom van kb. 10 db, van műirha, műbunda, trencskó, farmerdzseki, bőrdzseki, boleros kabátka stb.

25/L

2010. okt. 26. 10:44
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen igen azt én is olvastam hogy normális anyagi körülmények között élnek és nincs rá igénye. jó ha megteheti akkor ciki. De itt most nem az a lényeg, hanem konkrétan

"3-4ezer ft nem vág földhöz"

2010. okt. 26. 10:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Figyelj, mindenki magából indul ki. Engem sem vág a földhöz 3-4 ezer forint. És fogalmam sincs milyen az, amikor valakit a földhöz vág. Érted? Ez nem sértés, hanem mivel nekem természetes, hogy bármikor tudok venni 3 ezerért egy pólót a Zaraban, és ezért fura, hogy valakinek ez akkora lehetetlenség. Persze elhiszem, és tudom, hogy nem mindenkinek van rá pénze, de nem mindenki belátó, hogy átérezze a szegénységet.

2010. okt. 26. 11:05
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 9 hosszúnadrágom van és nem számolom meg, mennyi felsőm, de elég sok. És nem azért, mert gazdag vagyok, hanem mert turiban veszem őket, meg magamnak varrom. Egyébként meg szerintem amíg valaki ápolt és igényes, senkinek semmi köze hozzá, hogy az illetőnek miért "csak" 3 nadrágja van, ha neki az elég. Utálom az olyanokat, akik lenéznek másokat, mert nekik telik 10.000 ft-os hűdemárkás plázás nacikra, másnak meg nem :S
2010. okt. 26. 13:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy az azért nem szegénység, hogy valakinek nincs bármikor 3-4000 ft-ja egy Zarás felsőre... pl. én sosem adnék ki ennyit egy nyomorult felsőért, amit kb. 1000 ft-ból megvarrok, és még szebb is lesz... Nem szeretem ezeket a "márkákat" egyrészt azért, mert többnyire nem is tetszenek a ruháik, másrészt néhány cuccot úgy áraznak, mintha aranyból lenne, komolyan :S
2010. okt. 26. 13:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem 6-7 farmerem van amit hordok..

12-13 atlétám amiket most nyáeon vettünk azokat hordom. mert a többit kinőttem.:D

5-6 pólóm, ezeket nem szeretem..:/

kb 10 hosszu ujjum.... ezeket csak akkor veszem ha nagyon hideg van. amigy nem szeretem..:/

vagy 3 cipzáros felsőm....

2 kabátom

1 mellényem

cipőt tudom nem kérdezted.:D de az nekem nagyon sok van..:D

2010. okt. 26. 20:07
 17/17 anonim ***** válasza:
jelen pillanatban 4 farmerem van ami jó rám. Plusz még van 4 ami épp varrónőnél van hogy bevegyen belőlük mert kifogytam őket. Felső.. Hát az elég sok van mert van egy jó butik a környéken ahol 900 Ft-ért szuper felsőket lehet venni:) Rövidujjú van kb. 20, hosszúujjú kb 10, pántos topból van 6, plusz van 3 tunikám meg 2 elegáns felsőm. pulcsipól van 1 garbóm, 1 kardigánom, 2 kámzsás nyakú, 2 zipzáras, 1 mackópulcsi, meg egy kis blézer szerűség. Viszont szoknyám, ruhám nincsen.
2010. dec. 29. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!