Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány nadrágod, felsőd van...

Hány nadrágod, felsőd van amit hordasz?

Figyelt kérdés
szóval elöbb olvastam egy kérdésben h valakinek 2-3 nadrágja van és mások meg leszólták őt hogy nem igaz hogy földhözvágja az a 3-4000 ft.
2010. okt. 25. 22:38
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

szóval engem ez nagyon felbosszantott, mert valakinek az a 4000 ft a heti kajáját fedezi. és szerintem abszolút nem gáz ha valakinek van 3 nadrágja és azt hordja, tisztán, ápoltan....

nekem is van 3 nadrágom, de nem azért mert nincs több, hanem a régiekből vagy kifogytam vagy már nem tartom őket "jónak" 19/L

2010. okt. 25. 22:41
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem konkrétan egy nadrágom és két szoknyám. Valamint 5-6 felsőm. Plusz otthonra még egy nadrág és néhány felső.

Egy hétig kitart a ruhám, hétvégén kimosom.

Lehet, hogy nem vágna földhöz párezer forint, de tulajdonképpen miért is vegyek többet, ha ennyi is elég? Tudom jobb helyre is tenni azt a pénzt.

2010. okt. 25. 22:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

4 nadrág amit szeretek (van még 3 ami jó állapotbanvan, de nem hordom)

5 rövidujjú/top

2 zipzáros pulcsi

2 szoknya

1 rövidnadrág

2010. okt. 25. 22:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

2 nadrág, 3 szoknya, 1 nagyon elegáns szoknya és kb 8 fölső, 3 pulóver (+ 1 kosztüm és egy alkalmi ruha, de azt ugye nem hordja minden nap az ember)

23/L

2010. okt. 25. 22:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

van két majdnem ugyanolyan világoskék farmerem, egy sötétebb, és egy fekete. meg van pár nadrágom még de azokat nem olyan sűrűn hordom. kapucnis pulcsikból meg 3-4, 4 kardigán, meg még pár amit ünneplőnek veszek fel, vagy ritkábban :D pólóból meg rengeteg van... meg egy fekete szoknyám, amit évnyitóra v ünneplőnek veszek fel.

tekintve hogy 2-3 éve hordom ezeket a cuccokat, kivéve a nadrágokat meg pár pulcsit, ez egyátalán nem sok. főleg hogy van 2-3 osztálytársam akin még kétszer ugyanazt a ruhadarabot nem igen láttam

2010. okt. 25. 22:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy hány nadrágom van pontosan, de megszámolom.

3 pizsi

2 farmer

1 kord (130 Ft-ért vettem!!!)

1 melós

1-2 öltöny

1-2 nyári vászon

1 termo

+ néhány, ami szerintem soha nem volt rajtam.

Felsőből is van pár, azt most nem számolom meg.

2010. okt. 25. 23:10
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

nadrág: 6

felső: csak a téli amit mostanában hordok kb. 20

ilyen rövid ujjú póló és ingeket beleértve min. 20-30

és 2 dzseki, és télikabátból is van 4.

ezeket hordom mostanában.

ezen felül rengeteg felsőm van, csak sokat nem hordok mert bő. nadrágból kevesebb van, de szintén ez a helyzet, sok ami most még nagy :(

2010. okt. 25. 23:42
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
és 23f. amúgy olvastam azt a bizonyos kérdést. a kérdező nem azért hord hetekig egy felsőt mert nem engedheti meg magának, hogy több legyen, hanem mert nincs rá igénye. azt írta, hogy normális-rendezett anyagi körülmények között élnek. azért úgy már mindjárt máshogy hangzik, hogy ciki, nem?
2010. okt. 25. 23:44
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

EGY darab nadrágom van, amit hordok, mert a többit vagy kifogytam, vagy kihíztam, vagy tönkrement, és nem is találok a méretemben kínaiban(nekem sajna csak az a megfizethető)kb 42-44es kell, farmerméretben 33-34-es, de sehol semmi..és a vicc az, hogy New Yorkerben meg beleférek az Les,XLesbe bőven..:S

Felsőm rengeteg van, hordani kb 10.12-t hordok, ebből 8-10 mélyen dekoltált.

melltartóm van 2-3 amit szeretek, ilyent úgyszintén nem találok a méretemben szépet(85D/85DD)

Bugyi rengeteg

20Ł

2010. okt. 26. 00:32
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok:

persze itthon nem ezeket hordom, van 2-3 mackóm, meg rengeteg pólóm ami lyukas, kinyúlt

2010. okt. 26. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!