Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Más is úgy látja, hogy a...

Más is úgy látja, hogy a combközép fölé érő nyári, lenge ruhák kinőtt hatást keltenek?

Figyelt kérdés

Főleg egy magasabb lányon, de akár alacsonyon is, ha kellően rövid neki.

Olyan, mintha ki lenne nőve. Testhezálló ruhánál nem érződik ez, de az ilyen lengéknél valahogy igen:

[link]

Nekem régen nagy kedvencem volt az ilyesmi, van is itthon 15 darab, de mostanában elkezdtem nevetségesnek látni magamon. Inkább a midit szeretem.

25 éves, 171cm magas, 56 kilos nő vagyok.

2024. febr. 28. 04:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azért tűnik gyerekméretnek, mert ezen is másfél kilométerre van az összehúzás onnan, ahol lennie kéne. Én egyszerűen megőrülnék attól, ha a ruha övvonala a hasam tetején lenne.
2024. febr. 28. 19:15
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
De, a paramétereid alapján nagyon rossz alakod lehet. Persze ezek csak számok, de nem lehet hogy emiatt érzed rosszul magad ezekben a ruhákban? A linkelt ruha szerintem nagyon csinos, és nagyon jól is áll a modellen.
2024. febr. 28. 19:46
 13/18 anonim ***** válasza:

Szimplán rövid. Állni egy helyben lehet benne, de kb ennyi. Leülni, lehajolni villantás nélkül nem nagyon. De így képen szerintem nem néz ki hülyén.

Gyárthatnának több normális hosszúságú ruhát, ami nem mini és nem maxi. Alig találok ilyet.

2024. febr. 28. 22:04
 14/18 A kérdező kommentje:

#12, ilyen paraméterek alapján te honnan veszed, hogy rossz az alakom? Vékony, magasabb nő vagyok, hosszú, karcsú lábakkal, darázsderékkal, b-c cicikkel, és törékeny vállakkal. Milyen rossz nekem. 😅

Egyébként paraméterek alapján minek gondolsz? Dagadtnak? Vagy túl soványnak? A BMI-m is jó. (:

2024. febr. 28. 22:07
 15/18 anonim ***** válasza:

14 kórosan soványnak. Ha a dagadtat esetleg nem viccből írtad, akkor még a toronyban is baj van...

Betegség miatt fél éve nem edzek és jelenleg 47 kg vagyok 165 cm-hez. Betegesen sovány, és kb.epekedve várom, hogy hamarosan visszaszedhessem az elveszített 5-6 kilót és újra tudjak edzeni, mert így borzasztóan nézek ki és nagyon rosszul is érzem magam a bőrömben (nyilván ez legyen most a legnagyobb problémám, csak ahogy olvastam a paramétereidet, el nem tudom képzelni, hogy ez egészséges, vékony és esztétikus legyen, bocsi).

Sportolj (nem kardió, hanem súlyzós edzés), és biztos hogy jobban fogod magad érezni a ruháidban is.

2024. febr. 29. 08:35
 16/18 Metionin ***** válasza:
15. Már bocs de 2 db számból nem fogod tudni megmondani, hogy a kérdező sovány-e vagy normál. Az lehet, hogy te most nem látod szépnek magad, mert a megszokott súlyod a jelenleginél magasabb de ettől mások még nem lesznek kórosan soványok, csak mert az arányaik nálad már sovány kategória. Csak megakadt a szemem az adatokon, mert én pontosan ilyen magas és annyi kiló vagyok mint te és így vagyok okés, korábban (genetikailag) soványabb voltam, szóval nekem ez már a felturbózott súlyom, az ami nálad magasabb és elveszítetted a betegség miatt. Egy szélesebb csípőcsont vagy egy kicsivel hosszabb láb már 5-6 kiló különbség ugyanakkora magassággal, szóval nem kellene ennyire magabiztos következtetést levonni ennyi adatból.
2024. febr. 29. 13:50
 17/18 A kérdező kommentje:

#15 egyáltalán nem vagyok betegesen sovány. Orvosi értékek szerint is egészséges a súlyom és külsőre is egy egészségesen vékony nő látszatát keltem. Sportolok is heti 2x, igaz nem edzek teremben, csak táncra járok.

(Egyébként nem az a bajom, hogy nem érzem magam jól a ruháimban, félre ne érts. Magával a ruha fazonjával kezdtem el nem szimpatizálni. Másokon sem tetszik. Én szeretem a testemet.)

Lehet te azért látod magadat most összecsúszottnak, mert nincs olyan tömegű izmod, mint előtte.

2024. márc. 1. 00:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Én értem, mire gondolsz, de szerintem pont nem a linkelt ruhával van a baj. Inkább azokkal, amik ennél simán rövidebbek 10-15 centivel. Na az már tényleg hosszított felsőnek való szerintem is.
2024. márc. 1. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!