Más is úgy látja, hogy a combközép fölé érő nyári, lenge ruhák kinőtt hatást keltenek?
Főleg egy magasabb lányon, de akár alacsonyon is, ha kellően rövid neki.
Olyan, mintha ki lenne nőve. Testhezálló ruhánál nem érződik ez, de az ilyen lengéknél valahogy igen:
Nekem régen nagy kedvencem volt az ilyesmi, van is itthon 15 darab, de mostanában elkezdtem nevetségesnek látni magamon. Inkább a midit szeretem.
25 éves, 171cm magas, 56 kilos nő vagyok.
Vegyél alá egy térdig érő vékony leggingset, sokkal jobb lesz az összhatás.
Egyetértek egyébként, ami combközép fölé ér, az már tunika, nem ruha. Semmi szép nincs abban, hogy már a fenékvonal is kilibben (ebben leülni, abba meg bele se gondoljunk).
Férfi szemmel nincs ezzel gond. A paramétereid alapján nincs rossz alakod, szerintem jó lehet!
Persze látni kellene!
Vegyél fel egyet az otthoniak közül és fotózd le magad ,hogy ne látszódjon az arcod!..és tedd fel ide.
(Én mindenkit felpontozok).
Egyébként jó alakom van, midiben is a teljesen passzosz választom, vagy azt ami cicinél és derékban passzos, aztán lent lenge és felsliccelt. Csak valahogy nagyon kislányosnak, kinőttnek érzem már magamon ezeket a darabokat. (Nem nőttem így 20 felett, nem is híztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!