Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Lenge vagy feszes...

Lányok! Lenge vagy feszes boxer láttok szívesen egy férfin?

Figyelt kérdés

2022. nov. 30. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Feszes
2022. nov. 30. 22:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Ki is emelje a férfiasságot?
2022. nov. 30. 22:15
 3/9 anonim ***** válasza:
42%

fecske mint a nagy márkák divatbemutatóin is.

Előre megjegyzem senki ne jöjjön nekem a "nagy méret miatt szorítja a dolgokat" szöveggel, egy az, hogy egy normális márkájú fehérnemű nem szorít sehol, másik meg elhiszem, hogy gyakorin mindenkinek 20 centi meg mindenki ánusztól méri, de magyarországon és a legtöbb európai országban az átlag pénisz méret 15-16 cm. Egy átlag női hüvely pedig még ennél is kevesebb 12 centiméter.

2022. dec. 1. 05:09
 4/9 anonim ***** válasza:
9%
Én inkább egy boxer nélküli kombinációra szavazok. 65/F
2022. dec. 1. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Boxerből semmilyet, az olyan rövidnadrágos nekem. Mondjuk ezek közül a feszülős az ami szódával elmegy, a laza az borzalmas.

Egy fecske sokkal jobb a boxernél, sokkal szexibb egy átlag pasin is.

Ha viszont jó a segged, akkor a tanga a legvagányabb, nekem legjobban ez jön be. Barátom is tangát hord mindig, ő is jó testű, nagyon jól áll neki, imádom rajta. :)

Nyilván a férfi tanga az ami jól mutat egy pasin, nem a női. :)

2022. dec. 1. 15:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Na de ki az a hülye, aki mondjuk nyáron a rövidnadrág alá felvesz még egy rövidnadrágot?
2022. dec. 1. 19:28
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

Poliamidszal legyen,koveti a tested vonalat,de a farkad es golyoidban levo verkeri gest nem szoritja el. Fekete izleses es praktikus.

N

2022. dec. 2. 05:17
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

7.

Nőként biztos tudod.

2022. dec. 2. 08:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Feszes
2022. dec. 2. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!