Nők, baj ha egy férfi inkább a lazább nadrágokat kedveli (nem a szétfolyósat, de olyat igen, ami 1-2 számmal nagyobb, főleg h ne izzadjon rá a feszes farmer) és nem a fiús , feszülős csőgatyákat?
2021. máj. 16. 17:09
1/10 anonim válasza:
Az elsö sem optimális, de sokkal jobb, mint a második, az olyan hatású, mintha a rongygyüjtö konténerböl került volna ki.
2/10 A kérdező kommentje:
Első, igen, mondtam hogy a kettő között van, amiket hordok. Se nem a a feszülős, se nem a túl lógós.
2021. máj. 16. 17:41
3/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez is olyan dolog, hogy teljesen mindegy a nadrág, van olyan 28 éves ismerősöm, aki a 2. nadrághoz képest még sokkal lazább, folyósabb famert hord közgazdászként hétvégén-szabadidőben, mégis rengeteg nője van. Szóval egyáltalán nem ettől függ. Pusztán csak azért kérdeztem, hogy melyik esztétikusabb, ha a nadrágra fókuszálunk.
2021. máj. 16. 17:43
4/10 anonim válasza:
Tehát normális nadrágot hordasz. A végletek nadrág esetében sem jók, ez a képeken szereplő nadrágok esetében is látszik, a kettő közti az ideális.
5/10 A kérdező kommentje:
igen, pl ez már szerintem rendben van
Bár nekem vastagabb valamivel a lábam, mint ennek a pasasnak.
2021. máj. 16. 17:59
7/10 anonim válasza:
Az első linked pedig a legjobb!
A többi borzasztó, a másodikról inkább véleményt sem mondanék..
8/10 A kérdező kommentje:
7. En nem birom ha feszul a combomon a gatya, mint a noknek. Ha valami láb/fenekmodell lennèl, akkor talan, de igY nem tul jo, h osszeer a combon (nem vagyok tulsulyos, csak izmos a labam) es izzad ott, ha feszul rajtam a gatya. Meghagyom a noknek.
2021. máj. 17. 14:18
9/10 anonim válasza:
7-es vagyok, én testépítek, és ezért is veszek fel super skinny farmereket, hogy kihozza az alakomat ha már megszenvedek érte akkor ne rejtsem el zsákokba magamat.
Én ezért nem hagyom meg a nőknek, sokmindent elloptak már tőlünk, mindent nem kell hagyni.
Számomra ez kényelmes.
10/10 anonim válasza:
Én férfikén nem értem fiúk/férfiaknak miért jó ezek a feszülős farmer nadrágok, mert hogy nem egészséges a férfiasságnak az tuti, érdekes manapság azt látom nők bővebb lazább fazonú nadrágokat hordanak a férfiak meg feszülős, szerintem fordítva kéne, én bő laza fazont hordom kényelmes egészségesebb is, kb én vagyok meg szólva hogy miért bő típusú a farmerjaim, és hogy feszülősök a divat, legyen nekem kényelem fontosabb, valaki meg akarja magyarázni hogy már pedig a feszülős legyen de nem érdekel, én sem mondom hogy a bő a jobb, másik alapjában meg a boxer alsóim is laza bő fajta, feszülős farmerhoz érdekes volta kb nyakiakig fel gyűrné, de mindegy amúgy is a farmerokat boxer alsó nélkül hordom, lényegében nekem mindegy hogy ki mit szeret, mindenki olyat vesz fel ami jó neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!