H&M, Reserved férfi alsógatyák milyenek?
Figyelt kérdés
Árban még beleférnek, gondolom 1-2 fokkal jobbak mint a kínai 500 forintos cuccok. Alapvetően a feszes boxerekről érdekelne tapasztalat, esetleg a slipekről. Mennyire nyomja a szerszámot, mennyit bír, mennyire izzaszt, stb.
Köszi!
2022. jan. 24. 19:53
1/8 anonim válasza:
a H&M ről nem tudok nyilatkozni ott nem vásárolok mert minőségéhez képest nagyon túlárazottnak tartom. A Reversedé az nekem bevált meg vagyok vele elégedve.
3/8 anonim válasza:
H&M boxerei szarok. En kulfoldrol szoktam Puma boxereket rendelni 10-es csomagban, nem tul dragak, legkenyelmesebbek es legtartosabbak azok kozul, amiket eddig probaltam.
4/8 anonim válasza:
H&M boxerei tényleg nem a legjobbak sajnos, hamar megadják magukat. Reservedet nem ismerem.
5/8 anonim válasza:
H&m nem tudom. Egy vastagabb sága reserved alsóm van az viszont jól bírja és tetszik/kényelmes.
6/8 anonim válasza:
A HM jócskán fel van árazva, pedig aminősége ezt nem indokolja. A reserved egészen jó és divatos. Boxereim nagy része onnan való. A leárazásokra érdemes odafigyelni pl. mostanság ingyenes kiszállítással.
7/8 A kérdező kommentje:
6.? és jók is, bírják? nem túl szorosak ott, de tartanak ahol kell?
2022. jan. 30. 00:15
8/8 anonim válasza:
Vásároltam a Reservedben nagyon szép boxeralsókat, de nem szeretem. Szépek, klassz az anyaguk, jó a méret, de elöl valahogy kevés a hely a hímvesszőmnek és a heréimnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!