Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen anyag lehetett?

Milyen anyag lehetett?

Figyelt kérdés

Sok éve vateráztam egy nyári felsőt, amiből kivágták a cimkéket, az anyagát/összetételét jelzőt is.

Nagyon sokáig imádtam, sokáig szép volt.. Nagyon szeretnék, akár megvarratni valami hasonlót, de az anyagánál mindig elakadok.

Nagyon könnyű, vékony, de nem áttetsző, rugalmas anyag, az az aláfúj-a-szél-és-átfut-rajta, nem fényes, inkább picit érdes, de nagyon puha.. Kimondottan hűvös, hűsítő viselet volt, nagyon picire összehajtható, soha nem izzadtam bele.

Tudom, h ez nem sok, de hátha valakinek van ötlete, h milyen anyagot kell keresnem.

2022. máj. 28. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt így biztos nem lehet megmondani, még ha volna is valakinek tippje nem tudhatod, hogy jó-e. Be kell menned egy méteráru boltba és az eladó kezébe nyomni, hogy van-e ilyenjük. Ha nincs akkor is lehet, hogy tudni fogja, hogy mi az.
2022. máj. 28. 20:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Gyűrődik?

Én elsőre valamilyen viszkóz-len keverékre tippelek, vagy 100% viszkózra.

Megvan még?

Ha megvan akkor vidd el a méteráru boltba és kérj ugyanolyan anyagot.

2022. máj. 29. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
A tulajdonságok alapján,amiket írtál azt mondanám, hogy selyem vagy valamilyen kevertszálas anyag,amiben selyem is volt.
2022. máj. 29. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!