Fiúk inkább fehér vagy fekete rövid zoknit hordtok szivesen vagy kedvelitek a hosszu szárú mintásakat is?
Figyelt kérdés
Esetleg fiú harisnyát is szoktatok hordani? Most nem fociedzésre gondolok amikor kinn vagytok hanem iskolába amikor hideg van kinn, de azért inkább reggel felhuzzátok és abban vagytok egész nap. Nem fülledtek bele nagyon??2024. febr. 25. 15:12
21/27 anonim válasza:
Csak fekete és fehér zoknim van. Színeset nem hordok. Az öltözék dönti el, hogy melyiket használom éppen. A harisnya szerintem túl kényes. Inkább leggingst húzok a nadrág alá, ha fázok. Vastagabb, úgyhogy melegebb is.
22/27 anonim válasza:
Én leggyakrabban fekete boka zoknit hordok sportcipővel a 41,5 es lábamon.
23/27 anonim válasza:
A leg több zoknim az inkább sötét. A világos hamar koszolódik, viszont ilyenkor már javában hordok vastag harisnyanadrágot. Nekem sokkal praktikusabb a harisnya az egész lábamat melegíti.
26/27 anonim válasza:
Mert bőven +10 fok körül van a hőmérséket. A vastag harisnya nadrág alatt a mínuszokra való.
27/27 anonim válasza:
Igen. Igazad van. És szerinted egy a hőérzetünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!