A Reebok classic leathernek tényleg ilyen idétlen a talpa? Van hasonló cipő kevésbé hülye talppal?
Egyszerű, klasszikusabb formájú, fekete bőr sportcipőt keresek. (Nőit.) Szinte mind elrontják valamivel (nagy, kontrasztos részlet, csicsák, órmótlan robotszerű talpak, kunkori orr, bumszli forma). Ez a Reebok áll eddig a legközelebb a tökéleteshez. Élőben sajnos nem tudom megnézni, nagyon vidéken vagyok, a közelben nem árulják, utazni érte nem érek rá.
Talán az orra picit lehetne kevésbé hegyes, de végülis oké. De mindig mikor nézegetem, szembejön a videó az ecipőn, amiben szemből olyan a talpa, mintha szétolvadt volna az aszfalton... [link]
Ez élőben is ennyire feltűnően idétlenül szétterül? A fotókon többnyire nem látszik, de lehet, hogy csak olyan szögböl készülnek. Ha tényleg ilyen hülyén néz ki, akkor tudnátok ajánlani hasonló cipőt normális talppal? A tornacipő típusú talpakat (amik körben egyforma magasan körbeveszik a cipő alját, mint egy körbetekert ragasztószalag) nem szeretem. Ilyen sportcipős talp kéne, csak nem ilyen szétplaccsant formával.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!