Vennétek UGG vagy hasonló csizmát? Mennyire tartós?
Tesómnak volt eredeti, viszonylag hamar kitaposta és olyan volt, mintha mamuszban lenne, onnantól nem hordta. Ha nem latyakban mész, beázni nem fog jobban, mint más nem vízálló cipő.
Nekem sem tetszik egyébként, úgyhogy én nem vennék.
Ha tetszenek, akkor megveheted. Mérlegeld, hogy hol, milyen célra szeretnéd használni, és milyen időjárási körülmények közepette.
Ha engem kérdezel, én a helyedben inkább valami hasonló kinézetű, szép, meleg bakancsot vennék. Egyszer vegyél, de akkor valami jót. Olyat, ami vízálló is, de lehet platformos talpú is, ami tetszik. Olyasmit, amiben kb. megvan az UGG összes tulajdonsága, de mégis kicsit jobb annál. (pl. Szebb kinézetű, komolyabb megjelenést ad, jobban a lábadra tudod igazítani, cipzárral könnyebben fel tudod venni, meg esetleg kényelmesebb, satöbbi.)
Én nem vennék. Pont azert mert semmire nem jo. Nyaron tul meleg. Osszel esik csomot es beazik. Telen szinten beazik raadasul a talpa csuszik. Tavasszal fura lenne.
Kb semmikor nem jo. Raadasul a labat is tonkreteszi. Illetve ha minimalis bokasulyledesed vagy ludtalpad van akkor konkretan kivulrol fog latszani mert abszolut nem tartja a bokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!