Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vennétek UGG vagy hasonló...

Vennétek UGG vagy hasonló csizmát? Mennyire tartós?

Figyelt kérdés
Mármint nem a gagyi utánzatokra gondolok, hanem a rendes bőrre. Nagyon szeretnék már régóta venni magamnak, de anyám le akar beszdlni, hogy ez csúnya, beázik, hamar tönkremegy. Most akciós, gyorsan kellene dönteném.
2023. dec. 9. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vennék, mert nekem nem tetszik, de attól te még hordhatod.
2023. dec. 9. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tesómnak volt eredeti, viszonylag hamar kitaposta és olyan volt, mintha mamuszban lenne, onnantól nem hordta. Ha nem latyakban mész, beázni nem fog jobban, mint más nem vízálló cipő.

Nekem sem tetszik egyébként, úgyhogy én nem vennék.

2023. dec. 9. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mikor bejöttek még tetszettek, de valahogy meguntam a látványukat annyi hasonló cipőt gyártanak azóta.
2023. dec. 9. 20:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem tetszenek.
2023. dec. 9. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha tetszenek, akkor megveheted. Mérlegeld, hogy hol, milyen célra szeretnéd használni, és milyen időjárási körülmények közepette.

Ha engem kérdezel, én a helyedben inkább valami hasonló kinézetű, szép, meleg bakancsot vennék. Egyszer vegyél, de akkor valami jót. Olyat, ami vízálló is, de lehet platformos talpú is, ami tetszik. Olyasmit, amiben kb. megvan az UGG összes tulajdonsága, de mégis kicsit jobb annál. (pl. Szebb kinézetű, komolyabb megjelenést ad, jobban a lábadra tudod igazítani, cipzárral könnyebben fel tudod venni, meg esetleg kényelmesebb, satöbbi.)

2023. dec. 9. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Én nem vennék. Pont azert mert semmire nem jo. Nyaron tul meleg. Osszel esik csomot es beazik. Telen szinten beazik raadasul a talpa csuszik. Tavasszal fura lenne.

Kb semmikor nem jo. Raadasul a labat is tonkreteszi. Illetve ha minimalis bokasulyledesed vagy ludtalpad van akkor konkretan kivulrol fog latszani mert abszolut nem tartja a bokat

2023. dec. 9. 22:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Bőrt nem vennék, mert abszurd ára van. Kb 4 éve vettem egy utánzatot a Tescoban, na annyit pont megért. Megvan még most is, arra számítottam hogy kitaposom ennyi idő alatt, de még bírja. Talpbetétet kellett bele vennem így pár év után. Amúgy jó puha és meleg, de nem vízálló.
2023. dec. 9. 22:57
 8/9 A kérdező kommentje:
25-ért akartam benni...
2023. dec. 10. 07:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Undorító, tömeg, ízléstelen, slampos, igenytelen szóval szerintem ne vegyél…
2023. dec. 10. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!