Fiúk inkább fehér vagy fekete rövid zoknit hordtok szivesen vagy kedvelitek a hosszu szárú mintásakat is?
Figyelt kérdés
Esetleg fiú harisnyát is szoktatok hordani? Most nem fociedzésre gondolok amikor kinn vagytok hanem iskolába amikor hideg van kinn, de azért inkább reggel felhuzzátok és abban vagytok egész nap. Nem fülledtek bele nagyon??2024. febr. 25. 15:12
11/27 anonim válasza:
Nekem van fekete és fehér is, csak ezt a két szint hordom. Normális magas szárú pamut zokni. Télen természetesen én is harisnyát veszek fel, az is jó vastag pamut aminek van lábfejes része.
12/27 anonim válasza:
Télen én vagy lábfejnélküli fekete harisnyát vagy futónadrágot veszek föl hideg ellen.
13/27 anonim válasza:
En harisnyat hordok mindig.evszaknak megfelelö vastagsagut
15/27 anonim válasza:
A legtöbb zoknim az fekete közepes hosszúságú. Harisnyát is hordok hidegen, de itthon is inkább abban szoktam lenni ha nem megyek el, pólóval szoktam, de itthon pl simán hordom rövidnacival is:)
16/27 anonim válasza:
En utvan is hordom rövidnadrággal modt is .. az van rajtam
17/27 anonim válasza:
En is ma úgy mentem Győrben a Sparba, hogy fekete passzos futónadrág, rövidgatya. Nem csinálnak már ebből problémát az emberek, de nem is kellett volna eddig sem.
18/27 anonim válasza:
#17 szerintem egy szál fürdőgatyában is mehetsz
20/27 anonim válasza:
A legtöbb zoknim fekete és hosszú szárú, nem mintás 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!