Szerintetek a farmer rövidnadrág, fekete harisnya, fehér sportcipő együtt jól néz ki?
Figyelt kérdés
febr. 2. 17:18
2/18 anonim válasza:
Láttam már ilyet nőn, de nem igazán tetszett. Mezítláb, harisnya nélkül sokkal jobb.
3/18 anonim válasza:
Szerintem igen! Legalább is nekem tetszik.
4/18 Metionin válasza:
A fehér cipőket nem szeretem de szerintem nem néz ki rosszul. Régen volt amikor én is felvettem de csak tiszta feketében.
5/18 anonim válasza:
Nem. Farmer rövidnadrághoz nagyon csúnya a harisnya.
7/18 anonim válasza:
Rövidnadrág ronda harisnyával. Főleg feketével. Akkor inkább legyen teljesen testszínű, ha nem bírod kivárni a nyarat.
8/18 anonim válasza:
Nem, szerintem sem illik a farmer shorthoz harisnya. Semmilyen. A farmer short - fekete harisnya - fehér cipő kombó meg kifejezetten slamposan és borzalmasan hangzik.
10/18 anonim válasza:
Ff vagyok.nekem a kedvencem.. szuper jo összeállitas.ha lany lennek mindig ezt hordanám..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!