Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők! Ti kimennétek így emberek...

Nők! Ti kimennétek így emberek közé az utcára?

Figyelt kérdés

[link]

Nem egyszerűen melltartó nélküliség, mert az rendben van, de 100 méterről virító, szemet kiszúró bimbók.

Kérdem ezt azért, mert (legalábbis Pesten) nyáron egyre gyakoribb látvány ez az utcán, főleg a fiatalabbak körében, külföldön pedig van ahol egészen hétköznapi.

Figyelembe véve, hogy (az ismerőseim reakciói alapján) még női szemmel is ez az első dolog, amit észreveszel az illetőn, nem zavarja ez azokat, akik így mennek ki az utcára? Ez kb. ugyanaz, mintha meztelenül mennél ki, vagy ilyen bőrfestékben, mint bizonyos rendezvényeken a "modellek".

Az aki így megy ki az utcára, miért teszi ezt? Magamutogatás? Hanyagság? Kényelem? Szexinek akar látszani? Divat? Mi az oka ennek?

febr. 8. 15:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem a gyakoris nők 20%-a, gyakoris nők, akik megnyitották a kérdést és szavaztak/válaszoltak.

Nincs semmi félreértés. Nem mindenkin látszik, hogy nincs rajta melltartó. A húgom nagyon vékony, nem hord soha melltartót, de bő és általában fekete felsőket hord. Hogy azon megláss egy meredő bimbót, úgy kell bámulnod, hogy állbavágás lesz a vége.

Nekem nagy a mellem, és volt már olyan, hogy nem szivacsos melltartón átütött - annyira zsúfolt mintás felsőt vettem fel, hogy bebandzsít tőle, aki nézi, de bimbót nem lát, pedig ott van.

Egyébként amikor visszatekintesz az életedre, büszke leszel magadra, hogy legalább köptél egyet a melltartó viselőkre/nem viselőkre?

márc. 14. 17:36
 32/39 A kérdező kommentje:

Akkor mégis csak félreértés van, mert én kifejezetten a képen linkelthez hasonlóan látványos, ahogy írtam is, 100 méterről kiszúrható bimbókról beszéltem.

Most ha valaki magára vette úgy a kérdést, hogy ő a lapos mellére felvett egy fekete, vastag anyagú, oversize pólót és ő rendszeresen úgy jár az utcán, akkor el kell keserítsem. Nem rá vonatkozik a kérdésem.

Úgy gondoltam, hogy a csatolt kép alapján mindenkinek világos lesz, hogy mire gondolok, de tévedtem.

"Egyébként amikor visszatekintesz az életedre, büszke leszel magadra, hogy legalább köptél egyet a melltartó viselőkre/nem viselőkre?"

Bár a szöveg megfogalmazása némileg utalhat erre, de nem tettem erre vonatkozó konkrét kijelentést sehol. Szerintem nem derül ki, hogy leköpném őket, vagy sem.

Lehet, hogy csak erre verem.

márc. 15. 07:10
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

"100 méterről kiszúrható bimbókról beszéltem"

Képzeld: IGEN.

Így járt a nők fele 30 éve az utcán.

Igen, és semmi probléma nem volt belőle. Mint ahogy az sem meglepő, ha az orrod kiáll.

Már írtam máshol, hogy ez szokás kérdése. A muszlimoknál, ha kilátszik egy lány haja, akkor arra bizony feláll a férfiak szerszáma. Neked is feláll erre?

Másrészt Afrikában, mikor még meztelenül szaladgált mindenki, a kutyát nem érdekelte a nők melle. Szokásos, mindennapi látvány volt. Igen: az is, ahogy mozog.

Sőt: le is hajoltak néha.

Senkit nem érdekelt.

márc. 15. 09:50
 34/39 A kérdező kommentje:

#33 Sajnos rossz híreket kell közöljek veled.

1) Továbbra is napi 1-2 ilyent láttam nyáron, Budapesten, úgy, hogy átlag napi 2 órát töltök a városban az utcán vagy tömegközlekedésen. Magyaul, akik itt az első lehetőségre szavaztak, rendkívül felülreprezentáltak.

2) Továbbra sem hiszem, hogy a nők fele így szaladgált volna 30 éve, de igazából mindegy. A lényeg, hogy ma nem így szaladgálnak.

3) Akik viszont így szaladgálnak, azok rendkívul feltűnőek:

a) még az itteni elcs....tt szavazás szerint is a nők többsége szerint nem kéne így mászkálniuk

b) a férfiakról pedig nem is érdemes beszélni. Őket garantáltan nem zavarja a látvány, viszont annál inkább észreveszik, megbámulják és feláll rá a farkuk.

márc. 15. 10:48
 35/39 A kérdező kommentje:
Amúgy #33, te így mászkálsz? Nem melltaró nélkül (mert az önmagában nem jelent semmit), hanem átütő bimbóval, mint a képeken?
márc. 15. 10:53
 36/39 anonim ***** válasza:

Elfelejtettél válaszolni a kérdésre:

ha meglátod egy lány haját, akkor neked feláll?

Miért?

márc. 15. 14:08
 37/39 A kérdező kommentje:

Ez teljesen irreleváns, nem igazán értem. Lehet feláll, lehet nem. Az is lehet, hogy Soros György nagylábujjának a bütykére is feláll, de itt most nem erről van szó, hanem mellbimbókról.

A képen láthatóhoz hasonló bimbókra pedig sokaknak feláll, másokat meg kiakaszt (lehet nekem is/engem is). Ez téged zavar?

márc. 15. 15:48
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem zavart,igen szoktam. 45N
máj. 9. 04:42
 39/39 anonim ***** válasza:

"teljesen irreleváns"

Nem, mert arra kéne rájönnöd, hogy TELJESEN szokás kérdése.

A szokást pedig meg lehet változtatni. Lásd, amit mondtam: nálunk ez régen teljesen természetes volt. A nők fele így járt. Igen, minden nap. Nem, nem keltettek feltűnést.

máj. 9. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!