Nők! Ti kimennétek így emberek közé az utcára?
Nem egyszerűen melltartó nélküliség, mert az rendben van, de 100 méterről virító, szemet kiszúró bimbók.
Kérdem ezt azért, mert (legalábbis Pesten) nyáron egyre gyakoribb látvány ez az utcán, főleg a fiatalabbak körében, külföldön pedig van ahol egészen hétköznapi.
Figyelembe véve, hogy (az ismerőseim reakciói alapján) még női szemmel is ez az első dolog, amit észreveszel az illetőn, nem zavarja ez azokat, akik így mennek ki az utcára? Ez kb. ugyanaz, mintha meztelenül mennél ki, vagy ilyen bőrfestékben, mint bizonyos rendezvényeken a "modellek".
Az aki így megy ki az utcára, miért teszi ezt? Magamutogatás? Hanyagság? Kényelem? Szexinek akar látszani? Divat? Mi az oka ennek?
Én nem mernék, de nem zavar máson. Akit zavar hogy a nőknek mellbimbója van, az költözzön valami melegkommunába. Szörnyen kiábrándító hogy felnőtt férfiak ezen vekegnek, közben meg egy csomó faszi egy szál csöcsben mászkál az utcákon (pedig egyeseknek aztán bőőven nagyobb van mint ezeken a képeken a nőknek). Amúgy mediterrán országokban évek óta látok ilyeneket, senkit nem zavar. Hülye prűd egy nép vagyunk sok szempontból.
Nem hinném, hogy szexiség vagy magamutogatás, mert bocsi a body shamingért, de ezek nem túl extra mellek. Mármint sokkal vonzóbbak tudnának lenni egy jó melltartóban, ezek a nők mégis felvállalják, hogy bizony kicsi, bizony hat rá a gravitció. Szerintem két oka van, ami összefonódik: 1. A melltartók 99,9%-a kényelmetlen. Ami nem, azok meg ormótlan rusnya mamamelltartók, amik minden nyári ruhából kilógnak. Tényleg, próbálja ki minden faszi aki nem hiszi. Csak egy semmi kis darabnak tűnik, de azért ugye valamennyire szükségszerűen szorosnak kell lennie, a pántja folyton meglazul, a csattja kikapcsol és bsssza a hátadat, rabdom helyeken bök a merevítő, ha merevítő nélküli akkor csavarodik össze-vissza stb. Mondjuk ki, melltartót hordani szar, és bizonyos méret alatt értelme sem nagyon van. És akkor itt jön képbe a 2. érv, maga az elv. Hogy miért is kéne ezzel is szopatnunk magunkat feleslegesen. Csak mert pár prűd kisfiú zavarba jön tőle? Na ne. Igenis növesszenek tököt és szokjanak hozzá a gondolathoz hogy a nőknek van mellbimbója. És nem, nem azért nem takargatják hogy Kiss Pista gyakoris felhasználó pöcke felálljon rá.
Én sem hordok melltartót évek óta.
Régen hordtam, de főleg azért mert kicsi a mellem (B-kosaras) és szégyelltem, azt akartam, hogy nagyobbnak látszódjon. Aztán vettem egy olyan nyári toppot amit linkeltél és nagyon rosszul nézett ki melltartóval, így hát melltartó nélkül vettem fel. Az első 1-2 alkalom fura volt, de rájöttem, hogy sokkal-sokkal kényelmesebb melltartó nélkül, főleg nyáron. Azóta nem zavar a kis mellem, télen-nyáron melltartó nélkül vagyok és nem érdekel ha átlátszik a mellbimbóm, akit zavar ne nézzen oda.
Érdekes a szavazás eredménye. Ezek szerint a nők (legalábbis a gyakoris nők) kb. 20%-a így mászkál nyáron az utcán.
Na most én egyáltalán nem ezt tapasztalom. Jó ha napi 1-2 ilyent látok a több száz nő közül, aki szembe jön velem.
Mi lehet a félreértés oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!