Hogy döntitek el, hogy kiöltöztök-e aznap?
Azokhoz szól a kérdésem, akik szeretnek hétköznap is kiöltözve menni dolgozni akkor, amikor semmi nem indokolja.
Mi alapján döntötök, hogy aznapra pl. ing, zakó, blúz, blézer, valami csini lesz a szett vagy marad a farmer, póló, pulcsi?
Én sokszor állok úgy a szekrény előtt, hogy gondolkodom melyik legyen. Aztán van, hogy előfordul, hogy megbántam, hogy kiöltöztem, de olyan is, hogy amiatt leszek szomorú, hogy nem.
22/L
A kedvemtől függ. Van amikor én csak úgy spontán kiöltözök, pedig semmi nem indokolja. Csak szimplán ahhoz van épp kedvem.
A főnököm olyan ember, aki másokon mindig minden változást észrevesz és rögtön hangot is ad naki. Nem bókol, csak megjegyzéseket tesz. Ilyenkor mindig megkérdezi, hogy színházba megyek-e. Eleinte zavaró volt, de már megszoktam, nem foglalkozom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!